Pasta, rijst, noedels
Glutenvrije Webshop Basics
Macaroni Vezelrijk
Vezelrijke macaroni. Breng in een ruime pan per 100 gram macaroni 1 liter water aan de kook. Voeg de macaroni toe en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. Voor steverige (al dente) pasta, laat 7 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de macaroni 3 minuten langer koken. Giet de macaroni af en serveer.
Sam Mills
Pasta Alfabet
Glutenvrije pasta voor kinderen in de vorm van letters en cijfers.
Sam Mills
Fusilli Tricolore
Glutenvrije fusilli met tomaten en spinazie. Maak een feestje van je pasta met de driekleurige fusilli van Sam Mills op basis van maïsmeel.
Sam Mills
Fusilli
Glutenvrije fusilli pasta.
Sam Mills
Penne
Glutenvrije pasta penne.
Sam Mills
Elleboogjes (Macaroni)
Glutenvrije macaroni pasta.
Sam Mills
Spaghetti
Glutenvrije pasta spaghetti.
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Consenza
Volkoren Mais Macaroni
Glutenvrije macaroni van volkoren mais.
Seitz
Dino Pasta
Glutenvrije pasta in de vorm van dino's. Leuk en lekker voor kinderen.
Consenza
Mais Tortilla
Glutenvrije maïs tortilla. Traditioneel Mexicaans platbrood van maïsmeel.
Amisa
Volkoren Rijst Fusilli
Glutenvrije volkoren rijst fusilli.
Amisa
Volkoren Rijst Penne
Glutenvrije volkoren penne.












