Opruiming
Glutenvrije Webshop Basics
Macaroni Vezelrijk (T.H.T. 25-5-2025)
Vezelrijke macaroni. Breng in een ruime pan per 100 gram macaroni 1 liter water aan de kook. Voeg de macaroni toe en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. Voor steverige (al dente) pasta, laat 7 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de macaroni 3 minuten langer koken. Giet de macaroni af en serveer.
Happy Bakers
Meerzaden Bollen Donker (T.H.T. 06-05-24)
Glutenvrije bronzen meerzaden bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden.
Free Bakery
Das Andere Koek
Glutenvrije ontbijtkoekreep. Een heerlijk tussendoortje voor elk moment van de dag. Ideaal om mee naar school of werk te nemen!
Terrasana
Triangles Mais & Peulvruchten
Word jij blij van crunchy snacks? Dan horen deze glutenvrije triangle chips echt in jouw keukenkastje thuis. De basis van deze zoutjes bestaat uit maïs, aangevuld met peulvruchten (zwarte bonen, rode linzen en (kikker)erwten), erwteneiwit en zeezout. Dit is een goed alternatief voor gefrituurde snacks, want we stansen de triangles met behulp van een hittepers. Hierdoor bevatten ze 50% minder vet...
Happy Bakers
Feestbrood Met Amandelspijs
Heerlijke glutenvrije feeststol met amandelspijs. Het feestbrood hoeft niet meer afgebakken te worden, maar een paar minuten op een voorverwarmde oven maakt het brood nog net iets feestelijker en lekkerder! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Terrasana
Mungbonen Chips
Glutenvrije mungbonen chips. In deze lichte, knapperige crackers proef je pure Japanse mungbonen. Een bijzondere samenstelling, want meer dan mungbonen en zout gebruiken de Japanse makers niet. Naast glutenvrij zijn deze mungbonenchips ook nog eens vetarm (0,8%), doordat ze zonder de toevoeging van olie in de oven gebakken worden. Extra lekker in combinatie met milde of pittige dipsaus.
Les Recettes de Céliane
Mini Brownies Chocolade Hazelnoot (T.H.T. 5/25)
Glutenvrije mini brownies. In gemakkelijke uitdeelverpakking, handig voor onderweg.
Wiloco
Holle Paaseieren Puur
Glutenvrije holle paaseieren met kokosbloesemsuiker.
Balila
Corn Puffs Chilli & Lemon (T.H.T. 22-01-2025)
Glutenvrije mais chipjes met de smaak van pepertjes en citroen.
Flying Goose
Ribble Chips Sriracha Chilli Sauce Flavour (T.H.T. 25-4-25)
Glutenvrije geribbelde aardappelchips met Sriracha chilisaus smaak. Lekker pikant.
Chocolatemakers
Hoppy Easter Dark Chocolate & Cinnamon
Glutenvrije pure chocolade reep met kaneel. Een prachtige reep voor de Paasdagen. Milde pure chocolade met een snufje kaneel. De bonen komen van vrouwencoöperaties in Colombia, die nu mede dankzij de cacao stabiele inkomsten hebben. Gemaakt op zonne-energie, 100 % bio, glutenvrij, Vegan, plasticvrije en composteerbare verpakking. Deze heerlijke pure reep wordt gemaakt van biologische cacao uit...
Happy Bakers
Witte Bollen (T.H.T. 06-05-2025)
Glutenvrije witte bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Miran
IJshoorntjes (T.H.T. 1-5-25)
Glutenvrije ijshoorntjes (12 stuks).
Nutrifree
Instant Pasta All'Arrabbiata (T.H.T. 6-5-25)
Glutenvrije pasta met een smaak van gedroogde tomaat en chili peper. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft enkel heet water toe te voegen.
Schar
Pan Grati Paneermeel (T.H.T. 28-5-25)
Glutenvrij paneermeel.
Nutrifree
Hotdog Broodjes (T.H.T. 4-5-25)
Extra zachte glutenvrije hotdog broodjes om klassieke Amerikaanse hotdogs mee te maken. Tip: verwarm de broodjes even op de grill gedurende 2-3 minuten.
Peak's
Red Velvet Mix (T.H.T. 10-5-25)
Glutenvrije mix voor het maken van een red velvet cake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 160 graden of heteluchtoven op 150 graden. Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer. Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de red velvet mix hier voorzichtig doorheen. Let op! De mix kan stuiven. Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig gemengd...
Peak's
Broodmix Wit (T.H.T. 3-5-25)
Glutenvrije witte broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...
Kettle Chips
Chips Thai Sweet Chilli (T.H.T. 24-5-25)
Deze glutenvrije chips wordt enkel gemaakt van de beste aardappelen. De aardappelen worden zorgvuldig in kleine hoeveelheden gebakken en gesneden. Dat geeft ze een heerlijke bite en smaak. Worden er kruiden aan toegevoegd? Dan zijn deze enkel van natuurlijke ingrediënten.
Schar
Pure & Active Haverbrood (T.H.T. 18-5-25)
Glutenvrij haverbrood gebakken zonder meel. Bevat veel omega 3 en vezels en is daarnaast vrij van lactose. Ideaal om te combineren met je favoriete beleg.
Schlagfix
Slagroom Gezoet (T.H.T. 03-05-2025)
Glutenvrije slagroom zonder lactose.
Leev
Linzenwafels Salted Caramel 3-pack (T.H.T. 12-5-25)
Glutenvrije linzenwafels met caramel.