Opruiming
Glutenvrije Webshop Basics
Macaroni Vezelrijk (T.H.T. 25-5-2025)
Vezelrijke macaroni. Breng in een ruime pan per 100 gram macaroni 1 liter water aan de kook. Voeg de macaroni toe en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. Voor steverige (al dente) pasta, laat 7 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de macaroni 3 minuten langer koken. Giet de macaroni af en serveer.
Free Bakery
Das Andere Koek
Glutenvrije ontbijtkoekreep. Een heerlijk tussendoortje voor elk moment van de dag. Ideaal om mee naar school of werk te nemen!
Terrasana
Triangles Mais & Peulvruchten
Word jij blij van crunchy snacks? Dan horen deze glutenvrije triangle chips echt in jouw keukenkastje thuis. De basis van deze zoutjes bestaat uit maïs, aangevuld met peulvruchten (zwarte bonen, rode linzen en (kikker)erwten), erwteneiwit en zeezout. Dit is een goed alternatief voor gefrituurde snacks, want we stansen de triangles met behulp van een hittepers. Hierdoor bevatten ze 50% minder vet...
Terrasana
Mungbonen Chips
Glutenvrije mungbonen chips. In deze lichte, knapperige crackers proef je pure Japanse mungbonen. Een bijzondere samenstelling, want meer dan mungbonen en zout gebruiken de Japanse makers niet. Naast glutenvrij zijn deze mungbonenchips ook nog eens vetarm (0,8%), doordat ze zonder de toevoeging van olie in de oven gebakken worden. Extra lekker in combinatie met milde of pittige dipsaus.
Les Recettes de Céliane
Mini Brownies Chocolade Hazelnoot (T.H.T. 5/25)
Glutenvrije mini brownies. In gemakkelijke uitdeelverpakking, handig voor onderweg.
Wiloco
Holle Paaseieren Puur
Glutenvrije holle paaseieren met kokosbloesemsuiker.
Balila
Corn Puffs Chilli & Lemon (T.H.T. 22-01-2025)
Glutenvrije mais chipjes met de smaak van pepertjes en citroen.
Flying Goose
Ribble Chips Sriracha Chilli Sauce Flavour (T.H.T. 25-4-25)
Glutenvrije geribbelde aardappelchips met Sriracha chilisaus smaak. Lekker pikant.
Chocolatemakers
Hoppy Easter Dark Chocolate & Cinnamon
Glutenvrije pure chocolade reep met kaneel. Een prachtige reep voor de Paasdagen. Milde pure chocolade met een snufje kaneel. De bonen komen van vrouwencoöperaties in Colombia, die nu mede dankzij de cacao stabiele inkomsten hebben. Gemaakt op zonne-energie, 100 % bio, glutenvrij, Vegan, plasticvrije en composteerbare verpakking. Deze heerlijke pure reep wordt gemaakt van biologische cacao uit...
Miran
IJshoorntjes (T.H.T. 1-5-25)
Glutenvrije ijshoorntjes (12 stuks).
Nutrifree
Instant Pasta All'Arrabbiata (T.H.T. 6-5-25)
Glutenvrije pasta met een smaak van gedroogde tomaat en chili peper. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft enkel heet water toe te voegen.
Schar
Pan Grati Paneermeel (T.H.T. 28-5-25)
Glutenvrij paneermeel.
Peak's
Red Velvet Mix (T.H.T. 10-5-25)
Glutenvrije mix voor het maken van een red velvet cake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 160 graden of heteluchtoven op 150 graden. Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer. Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de red velvet mix hier voorzichtig doorheen. Let op! De mix kan stuiven. Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig gemengd...
Peak's
Broodmix Wit (T.H.T. 3-5-25)
Glutenvrije witte broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...
Schar
Pure & Active Haverbrood (T.H.T. 18-5-25)
Glutenvrij haverbrood gebakken zonder meel. Bevat veel omega 3 en vezels en is daarnaast vrij van lactose. Ideaal om te combineren met je favoriete beleg.
Schlagfix
Slagroom Gezoet (T.H.T. 03-05-2025)
Glutenvrije slagroom zonder lactose.
Leev
Linzenwafels Salted Caramel 3-pack (T.H.T. 12-5-25)
Glutenvrije linzenwafels met caramel.