Opruiming
Peak's
Red Velvet Mix (T.H.T. 10-5-25)
Glutenvrije mix voor het maken van een red velvet cake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 160 graden of heteluchtoven op 150 graden. Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer. Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de red velvet mix hier voorzichtig doorheen. Let op! De mix kan stuiven. Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig gemengd...
Peak's
Broodmix Wit (T.H.T. 3-5-25)
Glutenvrije witte broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...
Leev
Linzenwafels Salted Caramel 3-pack (T.H.T. 12-5-25)
Glutenvrije linzenwafels met caramel.
Peak's
Quinoameel (T.H.T. 3-5-25)
Glutenvrije quinoameel. Bereiding quinoa pannenkoeken 4 personen: Benodigdheden: 100g quinoa meel, 1 ei, 250ml melk, 1 tl vanillesuiker, 1 mespuntje zout, 4 el honing, poedersuiker. Klop het quinoa meel, ei, melk, vanillesuiker en zout tot een glad beslag (voeg wat extra melk toe als het te dik is). Bedek de bodem van een ingevette koekenpan op middel vuur met een laagje beslag. Als het...