Maaltijdingrediënten
Bio Vegan
Burger Mix
Glutenvrije mix voor burgers op basis van haver, erwten en veldboneneiwit. Benodigdheden: - 225 ml kokend water Bereiding: - Doe de inhoud van dit zakje in een kom en voeg hier 225 ml kokend water aan toe. Roer vervolgens goed door en laat de mix dan 15 minuten staan. - Vorm met vochtige handen 3-4 burgers van ongeveer 1 cm dik. - Verhit 2-3 eetlepels olie in een pan op gemiddeld vuur....
Bio Vegan
Vegan Spek Vervanger
Glutenvrije en vegan spekvervanger op basis van gerookte shiitake champignons. Mijn vegan spekvervanger is de revolutie in plantaardig koken, want vegan spek was nog nooit zo natuurlijk. Deze nieuwste innovatie bestaat uit slechts één ingrediënt: gerookte shiitake champignons. Met een volle umami smaak en een makkelijke bereiding. 10 gram spekvervanger staat gelijk aan 100 gram spekjes....
Bio Vegan
Vegan Omelet Vervanger
Dit 100% plantaardige alternatief is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel. Het biedt waardevolle eiwitten en is van nature biologisch, veganistisch en glutenvrij. Deze omeletvervanger is snel en eenvoudig te mengen met water, vervolgens bak je het in de pan en kan je het met groenten aanvullen. Bereiding: 1. Verwarm een gecoate koekenpan goed voor met ongeveer 1 theelepel olie op...
Bio Vegan
Vegan Roerei Vervanger
Deze vegan vervanger voor een roerei is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel en is biologisch, vegan en glutenvrij. Je mengt het met water en bakt het in de pan. Je kunt het vervolgens verfijnen met groenten en kruiden. Ook geschikt voor gerechten als gebakken bami of rijst, gratins of hartige muffins.
Bio Vegan
Bourbon-Vanille Saus
Mijn Bourbon Vanillesaus van Biovegan is ideaal bij apfelstrudel, ijs en vers fruit. Kook gewoon het zakje vanillesaus met met 400 ml plantaardige drank of melk en een beetje suiker en geniet warm of koud.
Bio Vegan
Vegan Parmezaanse Kaas Vervanger
Deze glutenvrije pasta topping is het heerlijke, plantaardige alternatief voor geraspte Parmezaanse kaas en is daarom perfect voor de Italiaanse, veganistische keuken. Naast pasta, pizza en risotto kun je er ook salades, antipasti en sauzen mee verfijnen. Je kunt het gemakkelijk naar eigen smaak doseren.
Bio Vegan
Pesto Basilicum & Cashew
Deze glutenvrije basilicum & cashew pesto is een unieke draai aan de klassieke pesto. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: Basilicum, cashew, spinazie en spirulina. Deze mix biedt een onderscheidende smaak en een prachtige kleurbeleving op het bord. Het is perfect als saus voor pasta en pizza, als dip voor brood en groenten of als spread voor sandwiches. Bereiding: Meng het...
Bio Vegan
Vegan Roerei Met Spek Vervanger
Glutenvrije roerei vervanger met vegan spekjes. “Mijn roerei met spekvervanger” is de eerste kant-en-klare mix voor een puur plantaardig roerei met een spekalternatief. Dankzij de kruiden en gerookte shiitake champignons als spekvervanger, hebben de veganistische roereieren een overtuigende rokerige smaak, zonder toevoegingen. Het veganistische roerei op basis van kikkererwten is rijk aan...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Lima
Rijst Cuisine
Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...