Maaltijdingrediënten
Ma Vie Sans Gluten
Bosburger Sorghum & Kikkererwten
Glutenvrije burger met sorghum en kikkererwten. De zachte textuur en het nieuwe recept zorgen voor een goede combinatie tussen gesneden champignons, sorghum, kikkererwten en de lichte geur van knoflook. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht. Eet ze met rauwe of gekookte groente. Ze kunnen koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een...
Ma Vie Sans Gluten
Provençaalse Burger Boekweit & Rode Linzen
Glutenvrije burger met boekweit en rode linzen. Het nieuwe recept met zomergroenten gekookt met Provençaalse kruiden is in een mum van tijd een overheerlijk gerecht! Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.
Ma Vie Sans Gluten
Indiase Burger Rijst & Rode Linzen
Glutenvrije rijstburgers met rode linzen. Het nieuwe recept combineert de smaken van India met rode linzen en rijst in een pannenkoek die in een mum van tijd klaar is! De combinatie van granen en peulvruchten is een voedingswaarde voor je maaltijd. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. Bron van proteïne en rijk aan vezels.
Ma Vie Sans Gluten
Mexicaanse Burger Quinoa & Rode Bonen
Glutenvrije quinoaburger met rode bonen. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.
Ma Vie Sans Gluten
Falafel Met Groenten & Curry
Glutenvrije falafel met groenten en curry. Met een combinatie van kikkererwten, groenten en Indiase kruiden, brengt Ma Vie Sans Gluten een Libanese klassieker voor een nieuwe bron van plantaardige eiwitten. Bereiding op basis van kikkererwten en groenten. Combineer met een salade en granen voor een evenwichtige maaltijd of als voorgerecht met een saus. Bak 8 minuten in een pan op hoog vuur met...