Maaltijdingrediënten
Myx
Kruidenmix Champignonsoep
Glutenvrije kruidenmix voor champignonsoep. Geschikt voor 2 liter soep. Zelf toevoegen: 250 gram champignons 200 gram gehakt 200 gram crème fraiche 80 gram prei 2 el vermicelli
Myx
Vis Kruidenmix
Glutenvrije vis kruidenmix. Meng de kruiden met 1 kilo vis.
Myx
Gehakt Kruidenmix
Glutenvrije gehakt kruidenmix. Meng de kruiden met 1 kilo gehakt.
Myx
Italiaanse Kruidenmix
Glutenvrije Italiaanse kruidenmix.
Yakso
Coconut Aminos
Glutenvrije coconut aminos.
Yakso
Chili Saus Loempia
Glutenvrije chili saus. De loempiasaus van Yakso is een heerlijk zoete variant op chilisaus. De saus is gemaakt van verse rode pepers en op smaak gebracht met kruiden. Een heerlijke dipsaus bij loempia's, maar ook lekker bij andere Oosterse gerechten of snacks, zoals kipnuggets. Een heerlijke snack bij de borrel!
La Bio Idea
Tomatenpuree 200 gram
Glutenvrije tomatenpuree.
Yakso
Curry Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
La Bio Idea
Kikkererwten
Glutenvrije kikkererwten. De kikkererwt is een hele bekende peulvrucht en niet voor niks! Het zit namelijk boordevol vezels, eiwitten en essentiële mineralen. Ze zijn erg smaakvol en daardoor heerlijk in salades of Pasta e Ceci, maar natuurlijk ook om er falafel of hummus van te maken. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het vaandel hebben...
La Bio Idea
Witte Bonen
Glutenvrije witte bonen. Cannellinibonen zijn de romige, nootachtige parels van de Italiaanse keuken. Handgeplukt door ervaren boeren. Ze zijn een essentieel ingrediënt in gerechten als een Toscaanse bonensoep en ideaal voor het verrijken van maaltijden met een volle, hartige diepte. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het vaandel hebben...