Maaltijdingrediënten
Yakso
Oriental Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
La Bio Idea
Linzen
Glutenvrije linzen.
La Bio Idea
Pastasaus Arrabiata
Glutenvrije pastasaus met rode paprika. Een heerlijke pastasaus met tomaten, rode paprika en kruiden. Smaakvolle pastasaus met een flinke dosis pittigheid! Gemaakt van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten gecombineerd met chilipepers. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in een handomdraai een échte Italiaanse pasta op tafel.
La Bio Idea
Pastasaus Napoli
Glutenvrije pastasaus met ui en knoflook. Een heerlijke pastasaus met tomaten en kruiden. Pastasaus van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten,. Deze variant is geïnspireerd op de Zuid-Italiaanse plaats Napels. Hierin worden de tomaten gecombineerd met een mix van klassieke Italiaanse kruiden. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in...
Yakso
Sambal Oelek
Glutenvrije sambal oelek.
La Bio Idea
Tomatenpuree 100 gram
Glutenvrije tomatenpuree. Deze tomatenpuree is dé smaakmaker in veel verschillende gerechten! Dubbel geconcentreerd en daardoor extra veel smaak. De tomatenpuree is geproduceerd in midden Italië en Sicilië en is gemaakt door de familie Fattoria Barbagallo. Een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta's maakt.
La Bio Idea
Boterbonen
Glutenvrije boterbonen. Boterbonen, ook wel Bianchi di Spagna genoemd, zijn veelzijdige grote bonen met een zachte textuur. Ideaal in een authentieke Fagioli all'Uccelletto, maar probeer ook eens als romige dip voor bij de focaccia. Door hun natuurlijke zoetheid en romige textuur zijn ze ook goed te gebruiken voor desserts. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en...
La Bio Idea
Pastasaus Basilicum
Glutenvrije pastasaus met basilicum.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Lima
Rijst Cuisine
Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...