Maaltijdingrediënten
Myx
Kruidenmix Lasagne
Glutenvrije kruidenmix voor lasagne. Glutenvrij en vegan geschikt. Mix voor 3-4 personen. Zelf toevoegen: 400 gram groenten 400 gram gepelde tomaten 350 gram gehakt of vleesvervanger 200 ml (plantaardige) melk 100 gram (vegan) kaas 9 lasagnebladen 2 blikjes tomaten puree a 70 gram 2 el maizena 2 el olijfolie 1 ui Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de...
Lima
Gomasio Original
Gomasio - 'goma' is het Japanse woord voor 'sesam' en 'sio' is het Japanse woord voor 'zout' - is een mengeling van sesamzaden en ongeraffineerd zeezout (5%). De ongeraffineerde sesamzaadjes worden eerst apart lichtjes geroosterd en daarna samen met het zeezout fijngemalen. Elk zoutkorreltje wordt op die manier omhuld met de olie van de gemalen sesamzaadjes. Een gezonde manier om uw voeding op...
Mattisson
Keltisch Zeezout Grof 400 gram
Glutenvrije keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Het is ongewassen en ongeraffineerd, gewonnen uit de onderste laag en het meeste in contact geweest met het klei en heeft daardoor een laag NaCl-gehalte, een zachte smaak en een wat grijzige kleur en grove structuur. De Keltische zeezout is uitermate geschikt om tijdens de bereiding van voedingsmiddelen te...
Myx
Kruidenmix Tomatensoep
Glutenvrije kruidenmix voor tomantensoep. Geschikt voor 2 liter soep. Zelf toevoegen: 400 gram gepelde tomaten 200 gram gehakt 80 gram prei 2 el vermicelli 1 blikje tomatenpuree a 70 gram