Maaltijdingrediënten
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Ragout Proefpakket (2 smaken)
Glutenvrij ragout proefpakket met kippenragout en kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Damhert
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Consenza
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Met deze paneermeel tover je een schnitzel om in een heerlijke wienerschnitzel of breng je lucht in je gehaktbal receptuur.
Natufood
Edelgistvlokken
Glutenvrije edelgistvlokken, inactieve gist, gemaakt met behulp van melasse. Bevat veel vitamine B. Edelgist is een gedeactiveerd gist en daarom ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Geeft een hartige smaak aan gerechten. Strooi over pasta, gegrilde groenten en salades. Ook lekker in soepen, sauzen en pesto.
Consenza
Kippenragout Met Champignons
Glutenvrije kippenragout. Met champignons en lekker romig!