Maaltijdingrediënten
Terrasana
Tomatensaus Pikant
Deze glutenvrije saus is gemaakt van biologische tomaten, Spaanse peper, kruiden en zout. Verder niets. Een eenvoudige, maar heerlijke saus waarmee je je pasta, pizza of stoofschotel naar een hoger niveau tilt. Probeer de smaken 'basilicum', '100% tomaat' en 'groente' ook eens!
Terrasana
Tomatensaus Met Groente
Met deze pure, biologische en glutenvrije tomatensaus geef je je gerecht direct een Italiaans tintje. De basis van tomaten is aangevuld met groenten, basilicum en zout. Heerlijk van smaak en op verschillende manieren te gebruiken: door de pasta, lasagne, stoofschotel of op een pizza. Probeer de smaken 'basilicum', '100% tomaat' en 'pikant' ook eens!
Terrasana
Tamari 125 ml
Glutenvrije tamari saus. Shoyu en tamari sojasaus zijn van oorsprong heel verschillende producten. Tamari werd aanvankelijk als bijproduct gewonnen van de productie van hatcho miso. Door de grote vraag wordt tamari echter al lange tijd ook rechtstreeks als saus gemaakt. Tamari heeft een wezenlijk sterkere smaak dan shoyu sojasaus. Voor krachtige bouillons en vooral voor het kruiden van groenten en...
Terrasana
Pesto Tradizionale
In deze pesto tradizionale worden behalve pijnboompitten geen andere noten gebruikt. Dit geeft een luxe en bijzonder traditionele smaak aan de pesto. Een heerlijk geurende, populaire pesto die alleen bestaat uit pure, biologische ingrediënten en zuiver Italiaans is. Lekker als smaakmaker door glutenvrije pasta's, soepen en sauzen.
Terrasana
Pesto Di Pomodori
Pesto di pomodori wordt in Italië gemaakt van zongedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook en basilicum. Net als pesto verde is deze variant 100% veganistsich. Pesto di pomodori heeft iets meer weg van een luxe tapenade. Het is dan ook erg geschikt op een glutenvrije cracker of om als basis op een wrap te smeren.
Terrasana
Arrowroot
Arrowroot is een Japans bindmiddel in poedervorm. Het bindt soepen, sauzen en (warme) desserts op een natuurlijke en effectieve manier. Arrowroot is een Japans bindmiddel dat wordt gemaakt van de pijlwortelplant. Het poeder bindt soepen, sauzen en (warme) desserts, is transparant en neutraal van smaak. Ook ideaal om eieren in zoete baksels te vervangen. Arrowroot is zowel veganistisch als...
Terrasana
Instant Wakame 50 gram
Instant wakame is een 'kant-en-klare' vorm van wakame. Je hoeft het slechts een paar minuten te weken en evt. een minuutje mee te koken of te bakken. De smaak is hartig en delicaat en past erg goed bij frisse, knapperige groenten als komkommer en wortel. Ook erg lekker in glutenvrije (miso)soep. Handig, veelzijdig en klaar voor gebruik!
Terrasana
Santen Kokos Crème
Glutenvrije kokoscreme. Upgrade je curry, soep of sausje met santen, ook wel bekend als kokoscrème of creamed coconut. Santen is eigenlijk kokos in ‘vaste vorm’. Waar er bij kokosmelk altijd water toegevoegd wordt om er ‘melk’ van te maken, maken we santen van 100% kokosnoot. Je gebruikt santen in je dagelijkse maaltijden door een stukje toe te voegen en (als het nodig is) zelf water toe...
Terrasana
Groene Pepers
Glutenvrije hete groene pepers. Houd je van pittig? Deze biologische groene pepers, ook wel Macedonische pepers genoemd, geven je gerecht pit. We gaven ze een 3 op een schaal van 4 qua pittigheid. Lekker in pasta, op pizza of in curry's. Probeer ook de pikante rode pepers eens.
Terrasana
Zuurkool Met Jeneverbessen
Deze glutenvrije en biologische zuurkool is een all-time favorite. De smaak van echte, ouderwetse sauerkraut en knapperige structuur zorgen voor een Het vleugje jeneverbes geeft extra dimensie aan de zuurkool. Fermentatie van witte kool tot zuurkool gebeurt door verschillende soorten melkzuurbacteriën, die van nature al op de witte kool zitten. In de laatste fase van de productie pasteuriseren...