Maaltijdingrediënten
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Yakso
Coconut Aminos
Glutenvrije coconut aminos.
Yakso
Wakame Krupuk
Glutenvrije kroepoek met wakame. Heerlijke knapperige biologische kroepoek. Gemaakt van aardappel en tapioca en op smaak gebracht met wakame. Heerlijk bij een Oosterse maaltijd, of als tussendoortje.
Yakso
Ketjap Asin
Glutenvrije ketjap asin (zout).
Yakso
Curry Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Yakso
Ketjap Manis 250 ml
Glutenvrije ketjap manis.
Yakso
Oriental Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Yakso
Ketjap Manis 500 ml
Glutenvrije ketjap manis.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...









