Maaltijdingrediënten
Lee Kum Kee
Teriyaki Saus
Glutenvrije teriyakisaus. Een mix van hoogwaardige sojasaus en kruiden voor een rijke, overweldigende zoete en hartige smaak met een uitgelezen keuze aan kruiden, voor de beste teriyaki die je ooit hebt geproefd! De perfecte balans tussen pittig zoete en zoute umami op basis van sojasaus, ideaal voor roerbakken, spiesjes en barbecuegerechten.
Lee Kum Kee
Hoisin Saus
Glutenvrije hoisin saus. De Hoisin-saus is een zoet smakende, hartige saus die een echte Kantonese klassieker is, en wordt gemengd uit sojabonen en Chinese kruiden. Herinnert u zich de heerlijke smaak van de dressing voor de "Aromatische krokante eend" of "Peking-eend Wrap"? Hoisin is de saus die daarvoor gebruikt wordt. Onze Hoisin-saus is ook geweldig voor roerbakken, als marinade voor vlees...
Schar
Pan Grati Paneermeel (T.H.T. 28-5-25)
Glutenvrij paneermeel.
Red Boat
Vissaus 500 ml
Red Boat fish sauce is een volledig natuurlijke Vietnamese vissaus van eerste persing en wordt gemaakt op het eiland Phu Quoc. Red Boat is duurzaam geproduceerd, met hoogwaardige ingrediënten volgens een 200 jaar oude fermentatietraditie. Dat betekent géén toevoegingen, géén conserveermiddelen en géén smaakversterkers: alleen in het wild gevangen zwarte ansjovis en zeezout, waardoor het de...
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.