Maaltijdingrediënten
Onoff Spices
Yellow Curry Paste
Glutenvrije gele curry pasta. Biologische Thaise gele currypasta is lekker pittig, maar milder dan de rode en groene broertjes. Combineer met vlees, vis of groente voor een heerlijk geurend en smakend gerecht.
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Strooibus
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Lima
Teriyaki
Glutenvrije zoete sojasaus. Teriyaki saus is een vaste waarde binnen de Japanse keuken. De zoete en lichtjes zure saus geeft je gerechten een zachte smaak. De Teriyakisaus wordt gebruikt als saus en marinade. Deze zachte sojasaus is perfect voor het marineren, koken of lakken van Tofu, Seitan, Tempeh en groenten.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Gember & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Hoe gebruik je appelcider azijn? Je kunt appelciderazijn dagelijks...
Onoff Spices
Thai Sweet Chili Saus
Deze glutenvrije Thaise 'sweet' chili dipsaus van onoff spices! is een heerlijk zoete chilisaus met rode peper. Gebruik de saus bijvoorbeeld in wokgerechten of als dipsaus.
Mattisson
Himalayan Keukenzout Grof Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van anti-klontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Yakso
Sambal Badjak
Glutenvrije sambal.
Lima
Tamari 25% Minder Zout 500ml
Glutenvrije tamari met 25% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes met vlees, gevogelte, vis, pastabouillon, soep, wokgroenten, sausjes, marinades en wokgerechten op smaak te brengen.
Yakso
Vegan Vissaus
Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een perfect glutenvrij alternatief voor de traditionele vissaus. Een basisingrediënt voor Aziatische gerechten.