Maaltijdingrediënten
La Bio Idea
Pastasaus Arrabiata
Glutenvrije pastasaus met rode paprika. Een heerlijke pastasaus met tomaten, rode paprika en kruiden. Smaakvolle pastasaus met een flinke dosis pittigheid! Gemaakt van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten gecombineerd met chilipepers. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in een handomdraai een échte Italiaanse pasta op tafel.
La Bio Idea
Pastasaus Napoli
Glutenvrije pastasaus met ui en knoflook. Een heerlijke pastasaus met tomaten en kruiden. Pastasaus van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten,. Deze variant is geïnspireerd op de Zuid-Italiaanse plaats Napels. Hierin worden de tomaten gecombineerd met een mix van klassieke Italiaanse kruiden. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in...
La Bio Idea
Tomatenpuree 100 gram
Glutenvrije tomatenpuree. Deze tomatenpuree is dé smaakmaker in veel verschillende gerechten! Dubbel geconcentreerd en daardoor extra veel smaak. De tomatenpuree is geproduceerd in midden Italië en Sicilië en is gemaakt door de familie Fattoria Barbagallo. Een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta's maakt.
La Bio Idea
Boterbonen
Glutenvrije boterbonen. Boterbonen, ook wel Bianchi di Spagna genoemd, zijn veelzijdige grote bonen met een zachte textuur. Ideaal in een authentieke Fagioli all'Uccelletto, maar probeer ook eens als romige dip voor bij de focaccia. Door hun natuurlijke zoetheid en romige textuur zijn ze ook goed te gebruiken voor desserts. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en...
La Bio Idea
Pastasaus Basilicum
Glutenvrije pastasaus met basilicum.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Lima
Rijst Cuisine
Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...
La Bio Idea
Cannellini In Tomatensaus
Glutenvrije witte bonen in tomatensaus met kruiden. Deze biologische cannellinibonen (grote, smaakvolle bonen) zijn van hoge kwaliteit en klaar voor gebruik! De tomatensaus en verschillende kruiden geven de bonen een heerlijke smaak. Heerlijk in een echte Italiaanse saus. De producten van La Bio Idea zijn geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het...
Lima
Amandel Cuisine
Een plantaardig alternatief voor vloeibare room met de smaak van echte noten, dat is deze Amandel Cuisine! De heerlijke smaak van amandelen vermengt in een vloeibare room, is geschikt voor zowel zoete als hartige bereidingen. Met minder dan 9% vetstoffen, geen toegevoegde suikers en smaakstoffen, vormt het de perfecte basis in de keuken. Deze plantaardige room is bovendien ook zoutarm, rijk aan...
Onoff Spices
Thaise Kokosroom
Glutenvrije kokosroom is een onmisbaar ingrediënt in de Thaise keuken. Het wordt gebruikt bij de bereiding van Thaise curry's en is de basis voor bijvoorbeeld de Thaise tom kha soep. Even schudden voor gebruik.