Maaltijdingrediënten
Bauckhof
Sausbinder
Glutenvrije Sausbinder. Deze biologische sausverdikker is gebaseerd op fijngemalen volkoren rijstmeel, heeft een neutrale smaak en is even geschikt voor lichte als donkere sauzen. Het is zo simpel als wat: breng 250 ml vloeistof (water, bouillon, melk, jus of groentewater) aan de kook. Roer 1,5 afgestreken eetlepel biologische sausverdikker door 3 eetlepels koud water tot een gladde massa. Roer...
Bauckhof
Mais- Paneermeel Zonder Gist
Glutenvrije mais-paneermeel zonder gist.
Bauckhof
Falafelmix Zoete Aardappel
Glutenvrije falafelmix van kikkererwten en zoete aardappel. Ben je dol op falafel en ben je op zoek naar variatie? Deze zoete aardappel falafel combineert klassieke kikkererwten met trendy zoete aardappelen. Pittig kerriepoeder en een vleugje knoflook maken de smaak compleet. Het bereiden van zoete aardappel falafel is heel eenvoudig: roer het mengsel door heet water, laat het kort weken en vorm...
Bauckhof
Falafelmix Kerrie Kokos
Glutenvrije falafelmix met kerrie en kokos. Kerrie-kokos falafel past heel goed bij salade, flatbread en een frisse yoghurtdip. Ook erg lekker als burger patty of pasteitje - of op een heel andere manier als curry kokos bananensoep. Gewoonweg heerlijk!
Bauckhof
Falafelmix Harissa
Glutenvrije falafelmix met harissa. Met deze harissa falafelmix haal je de pittigheid van Noord-Afrika in huis. Harissa is een specerijenmix uit de Maghreb en bevat paprika en chilipeper - precies wat je nodig hebt als je van iets pittigers houdt. Deze falafel is heel gemakkelijk te bereiden en smaakt het lekkerst met flatbread en een yoghurtdip of als eenpansgerecht. En het beste is: de falafel...
Bauckhof
Groente Burger Mix
Glutenvrije mix voor groenteburgers. Bereiding: - Inhoud van de verpakking mengen met 300 mL kokend water, goed roeren en 15 min laten staan. - Maak met vochtige handen voorzichtig burgers van het mengsel. - Bak de burgers in hete olie in een pan.
Bauckhof
Tomaten Burger Mix
Glutenvrije mix voor tomaten burgers. Bereiding: - Inhoud van de verpakking mengen met 175 mL kokend water, goed roeren en 15 min laten staan. - Maak met vochtige handen voorzichtig burgers van het mengsel. - Bak de burgers in hete olie in een pan.
Lee Kum Kee
Teriyaki Saus
Glutenvrije teriyakisaus. Een mix van hoogwaardige sojasaus en kruiden voor een rijke, overweldigende zoete en hartige smaak met een uitgelezen keuze aan kruiden, voor de beste teriyaki die je ooit hebt geproefd! De perfecte balans tussen pittig zoete en zoute umami op basis van sojasaus, ideaal voor roerbakken, spiesjes en barbecuegerechten.
Lee Kum Kee
Hoisin Saus
Glutenvrije hoisin saus. De Hoisin-saus is een zoet smakende, hartige saus die een echte Kantonese klassieker is, en wordt gemengd uit sojabonen en Chinese kruiden. Herinnert u zich de heerlijke smaak van de dressing voor de "Aromatische krokante eend" of "Peking-eend Wrap"? Hoisin is de saus die daarvoor gebruikt wordt. Onze Hoisin-saus is ook geweldig voor roerbakken, als marinade voor vlees...
Bauckhof
Haver BBQ Burger Mix
Glutenvrije haver burger met BBQ smaak. Voor iedereen die van echte BBQ-smaak houdt, maar het zonder vlees wil doen. Haver vormt de basis voor dit heerlijke mengsel. BBQ-kruiden en champignons zorgen voor de aromatische, rokerige smaak. Als burger of als snack, deze veggieburger moet je proberen!