Chips en zoutjes
Trafo
Tortilla Chips Chili
Glutenvrije tortilla chips.
De Rit
Kikkererwtenchips Zeezout
Glutenvrije kikkererwtenchips met zeezout. Heerlijk luchtige en knapperige kikkererwtenchips gemaakt van kikkererwten uit gecertificeerde biologische landbouw. Met 30% minder verzadigde vetzuren dan conventionele aardappelchips en verfijnd met een snufje zeezout voor puur snackplezier.
De Rit
Kikkererwtenchips Paprika
Glutenvrije kikkererwtenchips met paprika. Heerlijk luchtige en knapperige kikkererwtenchips gemaakt van kikkererwten uit gecertificeerde biologische landbouw. Met 30% minder verzadigde vetzuren dan conventionele aardappelchips en verfijnd met paprika voor puur snackplezier.
Trafo
Tortilla Chips
Glutenvrije tortilla chips.
Trafo
Zoete Aardappel Chips
Glutenvrije chips van zoete aardappelen. Gebakken in zonnebloemolie.
Trafo
Aardappelchips Truffel
Glutenvrije aardappelchips met truffelsmaak. Deze exclusieve chips van Trafo heeft een heerlijke subtiele smaak van truffel. Een echt traktatie voor je zintuigen!
Terrasana
Linzen Chips Thai Sweet Chili
Dit zakje biologische knabbels wil je altijd in huis hebben. Je eet er zo een zak van leeg, zonder schuldgevoel. Want deze linzenchips zijn vegan, glutenvrij en low-fat. Linzen zijn populaire peulvruchten omdat ze rijk zijn aan proteïne. Dat klinkt als een ideale basis voor een crispy snack, dachten wij! Past ook goed als bijgerecht bij rijst- of noodlegerechten. ‘Kroepoek’ voor vegans! Wat...
Trafo
Aardappelchips Naturel
Glutenvrije naturel chips. De aardappelen voor deze chips worden op lage temperatuur gebakken, wat goed is voor de kwaliteit van de chips en de olie. Met lekkere krokante chips als resultaat!
Trafo
Aardappelchips Paprika
Glutenvrije paprika chips. Deze paprika chips van Trafo heeft een chips-smaak zoals je deze gewend bent, maar dan een beetje zoetiger en kruidiger. Plantaardig en gebakken in 100% zonnebloemolie. Een lekkere knapperige snack voor het stillen van de lekkere trek!
Trafo
Aardappelchips Zonder Zout
Glutenvrije chips zonder zout.
Trafo
Hummus Chips Paprika
Glutenvrije hummus chips met paprika.Heerlijke krokante chips gemaakt van de puree van de beste biologische kikkererwten. Is van zichzelf erg smaakvol, maar ook lekker in combinatie met een dip. Deze hummus chips bevat ook nog eens 25% minder vet dan reguliere chips!
Clearspring
Zeewier Snack Original 5-Pack
Glutenvrije zeewiersnack. Deze dunne en knapperige geroosterde Nori Sea Vegetable snacks worden voor een paar seconden gebakken om ze zo knapperig mogelijk te maken. Gemaakt met slechts enkele eenvoudige ingrediënten. Nori groeit in het heldere water net buiten de kust van Korea. In combinatie met onbewerkt zeezout en organische sesam- en koolzaadolie is dit een heerlijke snack. Glutenvrij en...
Trafo
Aardappelchips Olijfolie
Glutenvrije chips gebakken in extra vierge olijfolie.
Terrasana
Mungbonen Chips
Glutenvrije mungbonen chips. In deze lichte, knapperige crackers proef je pure Japanse mungbonen. Een bijzondere samenstelling, want meer dan mungbonen en zout gebruiken de Japanse makers niet. Naast glutenvrij zijn deze mungbonenchips ook nog eens vetarm (0,8%), doordat ze zonder de toevoeging van olie in de oven gebakken worden. Extra lekker in combinatie met milde of pittige dipsaus.
Clearspring
Zeewier Snack Original
Glutenvrije dunne en knapperige zeewier snack. Bevat natuurlijk zeezout.
Schnitzer
Grissini Kaas
Glutenvrije mini soepstengels met kaas.
Clearspring
Zeewier Snack Chili 5-Pack
Glutenvrije zeewiersnack. Deze dunne en knapperige geroosterde Nori Sea Vegetable snacks worden voor een paar seconden gebakken om ze zo knapperig mogelijk te maken. Gemaakt met slechts enkele eenvoudige ingrediënten. Nori groeit in het heldere water net buiten de kust van Korea. In combinatie met onbewerkt zeezout en organische sesam- en koolzaadolie is dit een heerlijke snack. Glutenvrij en...
Trafo
Aardappelchips Kokosolie
Glutenvrije chips gebakken in kokosolie.
Clearspring
Zeewier Snack Gember
Glutenvrije dunne en knapperige zeewier snack. Bevat natuurlijk zeezout en een gember smaak.


















