Chips en zoutjes
Alnavit
Grissini Rozemarijn
Glutenvrije grissini met rozemarijn en zeezout. De gluten- en lactosevrije rozemarijn grissini met zeezout zijn heerlijk knapperig en een miniversie van de bekende Italiaanse broodstengels. Ze bevatten geen toegevoegde gist en zijn een lekkere traktatie voor elke gelegenheid - bijvoorbeeld op een feestje met een hartige dip bij wijn en kaas of als snack tussendoor,
Alnavit
Mini Crackers
Glutenvrije mini crackers. De glutenvrije en vegan mini crackers van Alnavit zijn bestrooid met zeezout en zijn een knapperig tussendoortje. Heerlijk op bijvoorbeeld de borrelplank.
Madal Bal
Baked Protein Chips Cheese
Glutenvrije proteine chips van mais met kaassmaak. Verantwoord snacken? Het kan met deze proteïne chips! Gemaakt met mais, rijst en erwtenproteinepoeder en zit daardoor boordevol plantaardige proteïnen. De chips zijn langzaam gebakken en dus niet gefrituurd. Dat zorgt niet alleen voor dat ze laag in vet zijn, maar dat ze ook boordevol smaak zitten. Met heerlijke kaas-ui smaak, maar dan vegan!
Madal Bal
Baked Protein Chips BBQ
Glutenvrije proteine chips van mais met BBQ smaak. Verantwoord snacken? Het kan met deze proteïne chips! Gemaakt met mais, rijst en erwtenproteinepoeder en zit daardoor boordevol plantaardige proteïnen. De chips zijn langzaam gebakken en dus niet gefrituurd. Dat zorgt niet alleen voor dat ze laag in vet zijn, maar dat ze ook boordevol smaak zitten. Met heerlijke barbecue smaak.
Terrasana
Linzen Chips Thai Sweet Chili
Dit zakje biologische knabbels wil je altijd in huis hebben. Je eet er zo een zak van leeg, zonder schuldgevoel. Want deze linzenchips zijn vegan, glutenvrij en low-fat. Linzen zijn populaire peulvruchten omdat ze rijk zijn aan proteïne. Dat klinkt als een ideale basis voor een crispy snack, dachten wij! Past ook goed als bijgerecht bij rijst- of noodlegerechten. ‘Kroepoek’ voor vegans! Wat...
Terrasana
Tamari Crackers
Glutenvrije crackertjes. Met deze rijstcrackers kun je lekker glutenvrij genieten. Door de tamari en geroosterd sesamzaad krijgen deze knapperige zoutjes een typisch Japanse smaak. Ze worden zonder de toevoeging van olie in de oven gebakken. Hierdoor hebben ze een natuurlijk laag vetgehalte. Lekker bij de borrel, als tussendoortje of bij de thee.
Terrasana
Zwarte Sesam Rijst Crackers
Glutenvrije zwarte sesam rijst crackers. De nootachtige, iets rokerige smaak van zwarte sesam maakt deze donkerkleurige rijstcrackers tot een bijzonder lekkere, oosterse snack. Omdat de basis van de crackers uit bruine rijst bestaat, zijn ze 100% glutenvrij. Naast bruine rijst wordt alleen zwarte sesam en tamari gebruikt. Verder niets. Heerlijk als vetarm tussendoortje, of zoals veel Japanners het...
Terrasana
Mungbonen Chips
Glutenvrije mungbonen chips. In deze lichte, knapperige crackers proef je pure Japanse mungbonen. Een bijzondere samenstelling, want meer dan mungbonen en zout gebruiken de Japanse makers niet. Naast glutenvrij zijn deze mungbonenchips ook nog eens vetarm (0,8%), doordat ze zonder de toevoeging van olie in de oven gebakken worden. Extra lekker in combinatie met milde of pittige dipsaus.







