Broodvervangers
Your Organic Nature
Linzenwafels
Glutenvrije ongezouten wafels van linzen. Een verantwoord en smaakvol tussendoortje voor elk moment van de dag.
Your Organic Nature
Erwtenwafels Ongezouten
Deze glutenvrije erwtenwafels zijn gemaakt van enkel Italiaanse gepofte erwten. Hoog in vezels, glutenvrij en eiwitrijk; een luchtig en verantwoord ontbijtje of tussendoortje. Zo eet je peulvruchten bij elke lekkere hap!
Your Organic Nature
Gepofte Haver Ongezoet
Deze glutenvrije gepofte haver is klaar om zo gegeten te worden. Voeg bijvoorbeeld (plantaardige) melk of yoghurt toe.
Your Organic Nature
Gepofte Boekweit Ongezoet
Door boekweit te poffen ontstaat een krokante luchtige korrel. Deze glutenvrije gepofte korrels, zonder toegevoegde suikers zijn vooral lekker als ontbijt met wat melk, yoghurt of plantaardige drink. Maar ze geven ook een hele verrassende bite als garnering in salades of dessert. Boekweit is eigenlijk geen graan, maar afkomstig van een kruidachtige plant. De korrels zijn de vruchtjes van die plant...
Consenza
Knackebrod Meergranen
Glutenvrije meergranen knackebrod met 80% granen.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
De Halm
Rijstvlokken
Glutenvrije rijstvlokken. Deze rijstvlokken van De Halm worden gemaakt van rijst uit Frankrijk, Spanje en Italië. De rijstvlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te maken.
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Amaranthvlokken
Glutenvrije amaranthvlokken. Deze amaranthvlokken van De Halm zijn ideaal om pap of muesli van te maken, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken als basis van een salade. De voedzame amaranthvlokken bevatten veel plantaardige eiwitten en zijn rijk aan ijzer, calcium en magnesium. De amarantvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten.
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.