Broodvervangers
Lima
Boekweitwafels Met Lijnzaad
Glutenvrije wafels van boekweit met lijnzaad. Deze knapperige wafels met 55% boekweit en verrijkt met lijnzaad en quinoa hebben een overheerlijke smaak. Een beetje rijst en de vierkante vorm dienen om de structuur van de wafel te garanderen. De boekweitwafels met lijnzaad zijn een bron van eiwitten, zijn rijk aan vezels en zijn gegarandeerd glutenvrij. Kan worden belegd bij het ontbijt, en is...
Damhert
Crackers Met Haver
Glutenvrije crackers met haver.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Groot
Glutenvrije biologische boekweit crackers.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Zonder Zout Groot
Glutenvrije boekweit crackers zonder zout.
Lima
Maiswafels Dun
Glutenvrije dunne maiswafels. Fijne wafels, licht en krokant, zonder sesam, uitstekend combineerbaar met zoete en zoute aroma’s, voor bij het ontbijt of een warme maaltijd. De langwerpige vorm verschilt van dikkere wafels. Door de vlakke bovenkant en compactere structuur zijn deze wafels makkelijk besmeerbaar. De ideale basis voor het ontbijt of een gezond tussendoortje.
Lima
Rijstwafels Pure Chocolade
Deze glutenvrije rijstwafels bevatten de goede eigenschappen van de klassieke rijstwafels, zo zijn ze rijk aan vezels en zeer laag in zoutgehalte. Doordat ze omhuld zijn met pure chocolade zijn, vormen ze een heerlijk tussendoortje, dat al het goede van een rijstwafel combineert met de heerlijke smaak van pure chocolade. Ideaal als tussendoortje of om op elk moment van de dag de kleine honger te...
Damhert
Krakki's Boekweit
Glutenvrije boekweitcrackers. 6 handige pakjes van 4 crackers.
Damhert
Toast
Glutenvrije toast. Deze gluten- en lactosevrije toast van Damhert kan je lekker combineren met verschillende soorten beleg, spreads en soepen.
Céréal
Crackers
Glutenvrije crackers. Heerlijk bij het ontbijt of gewoon als tussendoortje.
Le Pain des Fleurs
Aardamandel Crackers
Glutenvrije aardamandel (chufa) crackers. Vervangt met of zonder beleg brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. De aardamandel is een ondergrondse vrucht van Cyperus esculentus of knolcyperus en heeft een smaak die doet denken aan die van hazelnoten. Zij is van nature glutenvrij en is populair vanwege haar hoge voedingswaarde.