Broodvervangers
Bonvita
Rijstwafels Carob
Glutenvrije rijstwafels carobe. Lactosevrij, biologisch en vegan.
Terrasana
Havervlokken
Glutenvrije biologische volkoren havervlokken. Ontbijt lekker met glutenvrije havervlokken voor een goede start van je dag. Deze oergraan zit vol eiwitten en vezels. Grove havervlokken zonder gluten: daar maak je meer dan pap van. Onmisbaar in een glutenvrij dieet. Gebruik grove havervlokken om zelf volle en voedzame granola te maken. Maar ook als je koek, taart of banana pancakes bakt, komen...
Bonvita
Maiswafels Coconut
Glutenvrije lekkernij voor bij de koffie of thee of zomaar tussendoor. Krakend vers en voorzien van een dikke laag pure chocolade en kokossnipper. Lactosevrij, biologisch en vegan.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Groot
Glutenvrije biologische boekweit crackers.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Zonder Zout Groot
Glutenvrije boekweit crackers zonder zout.
Le Pain des Fleurs
Aardamandel Crackers
Glutenvrije aardamandel (chufa) crackers. Vervangt met of zonder beleg brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. De aardamandel is een ondergrondse vrucht van Cyperus esculentus of knolcyperus en heeft een smaak die doet denken aan die van hazelnoten. Zij is van nature glutenvrij en is populair vanwege haar hoge voedingswaarde.
Le Pain des Fleurs
Mais Crackers
Glutenvrije krokante crackers met mais. Vervangt brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. Te nuttigen met of zonder beleg.
Terrasana
Hennepzaad (glas)
Van hennepzaad wordt beweerd dat Boeddha in zijn ascetische periode leefde op één hennepzaadje per dag. Heb je een boost nodig in de ochtend? Geef je glutenvrije ontbijt dan een romige, nootachtige smaak door deze kleine zaadjes toe te voegen aan je havermout, yoghurt of smoothie. Door de neutrale smaak en de licht knapperige structuur is hennepzaad een fijn ingrediënt om mee te bakken, door...
Le Pain des Fleurs
Quinoa Crackers
Glutenvrije quinoa crackers.
Le Pain des Fleurs
Vijgen Crackers
Glutenvrije crackers. Vervangt brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. Te nuttigen met of zonder beleg.