Broodvervangers
Bauckhof
Haver Muesli Protein
Glutenvrije havermuesli. Deze granola kun je met melk, kwark of yoghurt eten bij je ontbijt. Rijk aan vezels en eiwit!
Bauckhof
Bircher Haver Muesli
Glutenvrije havermuesli. Mueslifans opgelet! Dit is een superlekkere, glutenvrije Bircher havermuesli. Met volkoren havervlokken, rozijnen, stukjes appel, hazelnoot en amandelschaafsel. Het bevat alles wat we nodig hebben voor een goed begin van de ochtend. Want dat is het fijne aan Bircher havermuesli: het is een echte allround voeding voor het lichaam en smaakt natuurlijk erg lekker. In...
Bauckhof
Vruchten Haver Muesli
Glutenvrije havermuesli. Deze havermuesli met fruit geeft je elke ochtend een goed begin van de dag. De havervlokken zijn gemengd met heerlijk gedroogd fruit zonder franje. Rozijnen, abrikozen, appels en kleine stukjes aardbei als extraatje geven de muesli een aangename, natuurlijke zoetheid. Deze fruit havermuesli is even veelzijdig als lekker. Hij smaakt niet alleen heerlijk met melk, maar ook...
Leev
Lijnzaad Cracker Vezelrijk Met Boekweit
Glutenvrije lijnzaad crackers met boekweit. Rijk aan vezels. Lekker, eerlijk en vol natuur!
Leev
Haver Cracker Vezelrijk Met Lijnzaad
Glutenvrije crackers met haver, lijnzaad en sesam. Rijk aan vezels. Lekker, eerlijk en vol natuur!
Leev
Kikkererwtenwafels Rijst
Glutenvrije kikkererwtenwafels met rijst.
Leev
Linzenwafels Zeezout
Glutenvrije proteïnewafels van linzen met zeezout. Heerlijk om zo te eten of te beleggen met bijvoorbeeld een groentespread.
Schar
Fruit Muesli
Een rijk gevulde vruchtenmuesli.
Bio Vegan
Rijstmoment Appel Kaneel
Glutenvrije rijstpudding met appel kaneel smaak. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Chocolade
Glutenvrije rijstpudding met donkere chocolade. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens