Broodvervangers
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
Terrasana
Hennepzaad (glas)
Van hennepzaad wordt beweerd dat Boeddha in zijn ascetische periode leefde op één hennepzaadje per dag. Heb je een boost nodig in de ochtend? Geef je glutenvrije ontbijt dan een romige, nootachtige smaak door deze kleine zaadjes toe te voegen aan je havermout, yoghurt of smoothie. Door de neutrale smaak en de licht knapperige structuur is hennepzaad een fijn ingrediënt om mee te bakken, door...
Terrasana
Pistachenoten
Biologische en glutenvrije pistachenoten zijn vezelrijke, groene noten met een relatief hoog eiwitgehalte. De smaak is er één uit duizenden. Wie houdt er niet van pistache? Deze pistachenoten groeien op een duurzame en biodynamische wijze in Spanje. Daarna worden ze zorgvuldig geroosterd in Nederland. Zo zijn we zeker van de beste kwaliteit en smaak. Van pistache heb je niet veel nodig om een...
Terrasana
Hennepzaad 500 gram
Van hennepzaad wordt beweerd dat Boeddha in zijn ascetische periode leefde op één hennepzaadje per dag. Heb je een boost nodig in de ochtend? Geef je glutenvrije ontbijt dan een romige, nootachtige smaak door deze kleine zaadjes toe te voegen aan je havermout, yoghurt of smoothie. Door de neutrale smaak en de licht knapperige structuur is hennepzaad een fijn ingrediënt om mee te bakken, door...
Terrasana
Gojibessen 450 gram
Gojibessen zijn heerlijke, zoete bessen die afkomstig zijn uit Azië. In China worden ze ook wel 'happy berries' genoemd: je wordt er blij van! De smaak ligt een beetje tussen cranberries en kersen en ze hebben een lekkere, stevige bite. Biologische en glutenvrije gojibessen zijn ongezoet, zijn een goed alternatief voor een zoete snack en zijn heerlijk door je ontbijt of smoothie. Je kunt er ook...
De Halm
Rijstvlokken
Glutenvrije rijstvlokken. Deze rijstvlokken van De Halm worden gemaakt van rijst uit Frankrijk, Spanje en Italië. De rijstvlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te maken.
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.
Proceli
Choco Bites
Glutenvrije granen met cacao, gevuld met hazelnootcrème.