Broodvervangers
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bauckhof
Lijnzaad Blond Gebroken
Blond gebroken lijnzaad. Geschikt om mee te koken, bakken of door een ontbijt te doen.
Bauckhof
Crunchy Haver Choco
Glutenvrije krokante haver met chocolade. Deze granola kun je met melk, kwark of yoghurt eten bij je ontbijt.
Bauckhof
Crunchy Haver
Glutenvrije krokante haver. Deze granola kun je met melk, kwark of yoghurt eten bij je ontbijt.
Bauckhof
Haver Muesli Protein
Glutenvrije havermuesli. Deze granola kun je met melk, kwark of yoghurt eten bij je ontbijt. Rijk aan vezels en eiwit!
Bauckhof
Bircher Haver Muesli
Glutenvrije havermuesli. Mueslifans opgelet! Dit is een superlekkere, glutenvrije Bircher havermuesli. Met volkoren havervlokken, rozijnen, stukjes appel, hazelnoot en amandelschaafsel. Het bevat alles wat we nodig hebben voor een goed begin van de ochtend. Want dat is het fijne aan Bircher havermuesli: het is een echte allround voeding voor het lichaam en smaakt natuurlijk erg lekker. In...
Bauckhof
Vruchten Haver Muesli
Glutenvrije havermuesli. Deze havermuesli met fruit geeft je elke ochtend een goed begin van de dag. De havervlokken zijn gemengd met heerlijk gedroogd fruit zonder franje. Rozijnen, abrikozen, appels en kleine stukjes aardbei als extraatje geven de muesli een aangename, natuurlijke zoetheid. Deze fruit havermuesli is even veelzijdig als lekker. Hij smaakt niet alleen heerlijk met melk, maar ook...
TLANT
Granola Crumbling Coconut
Glutenvrij gebakken granen met noten en kokosnoot.
TLANT
Granola Whizzy Walnut
Glutenvrije gebakken granen en walnoot en vanille.
TLANT
Granola Sneaky Cinnamon
Glutenvrije gebakken granen met noten, vruchten en zaden.
TLANT
Granola Shocking Chocolate
Glutenvrije gebakken granen met noten en chocolade.
Bauckhof
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken.
Bauckhof
Haverpops Honing
De glutenvrije haverpops zijn de ideale broodvervanger. Lekker om te combineren met een bakje kwark of yoghurt. Voor een handje haverpops is het aan te raden om ongeveer 250 gram kwark of yoghurt toe te voegen.
Bauckhof
Havermuesli Bessen
Glutenvrije havermuesli met gedroogde bessen.
Bauckhof
Havermuesli Chocolade
Glutenvrije havermuesli met pure chocolade. Lekker door de yoghurt. Een heerlijk ontbijt of tussendoortje.
Bauckhof
Krokante Muesli Chocolade
Glutenvrije muesli van chocolade. Lekker door de yoghurt. Een heerlijk ontbijt of tussendoortje.
TLANT
Granola Cracker Hazelnut & Sunflower
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met zonnebloempitten en hazelnootstukjes. Zo rijk dat beleg zelfs niet hoeft.
TLANT
Granola Cracker Cinnamon & Almond
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met kaneel en amandel. Doet denken aan de smaak van ambachtelijke speculaas.
TLANT
Granola Cracker Tomato & Basil
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met tomaat en basilicum.
TLANT
Granola Cracker Rosemary & Linseed
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met rozemarijn en lijnzaad. Heerlijk met een plakje belegen of oude kaas!
Bauckhof
Choco Balls
Glutenvrije knapperige balletjes met chocolade. Heerlijk voor in je yoghurt of kwark om de dag goed mee te beginnen!
Bio Vegan
Rijstmoment Appel Kaneel
Glutenvrije rijstpudding met appel kaneel smaak. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Chocolade
Glutenvrije rijstpudding met donkere chocolade. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens