Broodvervangers
Peak's
Gepofte Boekweit Met Honing
Glutenvrije gepofte boekweit met honing. Te gebruiken als tussendoortje of als ontbijt.
Nutrifree
Crackers Gezouten
Glutenvrije gezouten crackers.
Peak's
Granola Roasted Boekweit Noten & Zaden
Glutenvrije granola roasted boekweit met noten en zaden. Deze granola wordt langzaam geroosterd en is dus lekker krokant.
Nutrifree
Instant Havermout Chocolade
Glutenvrije havermout pap met chocolade. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft alleen maar heet water toe te voegen.
Nutrifree
Instant Havermout Aardbei En Bosbes
Glutenvrije havermout pap met aardbei en blauwe bessen. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft alleen maar heet water toe te voegen.
Peak's
Crispy Pillows Met Choco & Vanillevulling
Glutenvrije crispy pillows met chocolade en vanillevulling. Een lekker en gezond tussendoortje op basis van maismeel en rijstmeel. De vulling met chocoladesmaak is gemaakt met onder andere echte cacao en melk. Ook de vulling met vanillesmaak zit vol gezonde ingrediënten als melk en sojameel.
Peak's
Basis Muesli
Glutenvrije basis muesli. Lekker met yoghurt of melk. Zonder toegevoegde suikers.
Peak's
Cornflakes
Glutenvrije cornflakes. Dit is wat je noemt een ‘ijzersterk’ begin van de dag. Deze cornflakes zijn gemaakt van mais. Ze bevatten een hele reeks aan vitamine B-varianten, plus vezels en ijzer. Neem 50 gram cornflakes en voeg hier 200ml melk aan toe.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
Peak's
Ontbijtpap (Energy Flakes)
Glutenvrije ontbijtpap met boekweit en honing. Boekweit is geen graansoort, maar een struikvrucht die veel proteïne en vitamine bevat. Dit maakt boekweit geliefd bij (kracht) sporters. Boekweit is zeer geschikt voor mensen met een allergie of overgevoeligheid voor gluten en daardoor geschikt in een glutenvrij dieet. Het wordt tevens in verband gebracht met een verlaging van risicofactoren zoals...