Broodvervangers
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.
Proceli
Choco Bites
Glutenvrije granen met cacao, gevuld met hazelnootcrème.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers
Glutenvrije boekweit crackers.
Le Pain des Fleurs
Kastanje Crackers
Glutenvrije krokante kastanje crackers.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Zonder Zout
Glutenvrije boekweit crackers zonder zout.
Le Pain des Fleurs
Meergranen Crackers
Glutenvrije biologische meergranen crackers. De cracker heeft een milde en luchtige smaak.
Le Pain des Fleurs
Kastanje Crackers Groot
Glutenvrije biologische krokante kastanje crackers.
Le Pain des Fleurs
Cacao Crackers
Glutenvrije biologische krokante crackers met cacao. Vervangt brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. Te nuttigen met of zonder beleg.