Broodvervangers
Bauckhof
Lijnzaad Blond Gebroken
Blond gebroken lijnzaad. Geschikt om mee te koken, bakken of door een ontbijt te doen.
Bauckhof
Bircher Haver Muesli
Glutenvrije havermuesli. Mueslifans opgelet! Dit is een superlekkere, glutenvrije Bircher havermuesli. Met volkoren havervlokken, rozijnen, stukjes appel, hazelnoot en amandelschaafsel. Het bevat alles wat we nodig hebben voor een goed begin van de ochtend. Want dat is het fijne aan Bircher havermuesli: het is een echte allround voeding voor het lichaam en smaakt natuurlijk erg lekker. In...
Bauckhof
Vruchten Haver Muesli
Glutenvrije havermuesli. Deze havermuesli met fruit geeft je elke ochtend een goed begin van de dag. De havervlokken zijn gemengd met heerlijk gedroogd fruit zonder franje. Rozijnen, abrikozen, appels en kleine stukjes aardbei als extraatje geven de muesli een aangename, natuurlijke zoetheid. Deze fruit havermuesli is even veelzijdig als lekker. Hij smaakt niet alleen heerlijk met melk, maar ook...
Bonvita
Rijstwafels Carob
Glutenvrije rijstwafels carobe. Lactosevrij, biologisch en vegan.
Bauckhof
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
De Halm
Rijstvlokken
Glutenvrije rijstvlokken. Deze rijstvlokken van De Halm worden gemaakt van rijst uit Frankrijk, Spanje en Italië. De rijstvlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te maken.
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.