Broodvervangers
Leev
Haver Cracker Vezelrijk Met Lijnzaad
Glutenvrije crackers met haver, lijnzaad en sesam. Rijk aan vezels. Lekker, eerlijk en vol natuur!
Leev
Linzenwafels Zeezout
Glutenvrije proteïnewafels van linzen met zeezout. Heerlijk om zo te eten of te beleggen met bijvoorbeeld een groentespread.
3Pauly
Mais Wafelbrood
Glutenvrije dunne wafeltjes op basis van mais. Lekker met hartig of zoet beleg, puur of bij salades en soepen.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Zonder Zout Groot
Glutenvrije boekweit crackers zonder zout.
Leev
Linzenwafels Rozemarijn 3-pack
Glutenvrije rozemarijn linzenwafels in een handige 3-pack.
Leev
Maiswafels Melkchocolade 3-pack
Glutenvrije maiswafels met een laagje melkchocolade in een handige 3-pack.
Leev
Havermout
Glutenvrije havermout. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havermout. Kook 3 tot 5 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Leev
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havervlokken. Kook 8 tot 10 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Leev
Linzenwafels Paprika 3-pack
Glutenvrije linzenwafels met paprika.
Le Pain des Fleurs
Aardamandel Crackers
Glutenvrije aardamandel (chufa) crackers. Vervangt met of zonder beleg brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. De aardamandel is een ondergrondse vrucht van Cyperus esculentus of knolcyperus en heeft een smaak die doet denken aan die van hazelnoten. Zij is van nature glutenvrij en is populair vanwege haar hoge voedingswaarde.