Broodvervangers
Wasa
Zweeds Knackebrood
Glutenvrij Zweeds knäckebrood. Prachtig goud gebakken knäckebröd met een heerlijke krokante smaak. Perfect te combineren met je favoriete beleg voor ontbijt, lunch of als lekker tussendoortje. Handig verpakt in een portion pack voor gemak & versheid.
Wasa
Knackebrod Sesam & Zeezout
Glutenvrij knackebrood met sesam en zeezout. Per 4 stuks verpakt.
Joannusmolen
Meergranen Ontbijt Met Teff
Glutenvrij teffontbijt. Teff ontbijt is niet alleen gezond en voedzaam. Dit meergranen ontbijt is gemaakt van 4 glutenvrije graansoorten, waaronder het Afrikaanse Teff gewas. Een smakelijk, gezond ontbijt én een bron van vezels, vitamines en mineralen. Heerlijk te bereiden met warme melk of door de yoghurt met wat vers gesneden fruit. Zo leg je een natuurlijke basis voor een heerlijke dag zonder...
Leev
Linzenwafels Paprika
Glutenvrije linzenwafels met paprikasmaak.
Leev
Linzenwafels Rozemarijn
Glutenvrije linzenwafels met rozemarijnsmaak.
Leev
Linzenwafels Cacao
Glutenvrije biologische linzenwafels met cacao.
Leev
Linzenwafels Rozemarijn 3-pack
Glutenvrije rozemarijn linzenwafels in een handige 3-pack.
Leev
Maiswafels Melkchocolade 3-pack
Glutenvrije maiswafels met een laagje melkchocolade in een handige 3-pack.
Leev
Havermout
Glutenvrije havermout. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havermout. Kook 3 tot 5 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Leev
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havervlokken. Kook 8 tot 10 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.