Broodvervangers
Bonvita
Rijstwafels Carob
Glutenvrije rijstwafels carobe. Lactosevrij, biologisch en vegan.
Zonnatura
Rijst & Maiswafels Appel Kaneel
Zonnatura rijst- & maiswafels appel & kaneel zijn gemaakt van gepofte rijst en mais, met de lekkere smaak van appel & kaneel. Dit tussendoortje bevat slechts 32 kilocalorieën per wafel. Lekker voor elk moment van de dag.
Zonnatura
Rijstwafels Duo-pack
Glutenvrije rijstwafels. Meeneemverpakking met twee rijstwafels. Ideaal om als tussendoortje rijkelijk te beleggen met bijvoorbeeld cottage cheese of kipfilet.. Bevat slechts 25 calorieën per wafel.
Zonnatura
Maiswafels Naturel
Zonnatura maiswafels naturel zijn bereid uit gepofte biologische mais en een beetje zeezout. De maiswafels bevatten per stuk 26 kcal en zijn een bron van vezels. Dat maakt Zonnatura Maiswafels Naturel een verantwoord tussendoortje voor elk moment van de dag.
TLANT
Granola Cracker Hazelnut & Sunflower
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met zonnebloempitten en hazelnootstukjes. Zo rijk dat beleg zelfs niet hoeft.
TLANT
Granola Cracker Cinnamon & Almond
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met kaneel en amandel. Doet denken aan de smaak van ambachtelijke speculaas.
TLANT
Granola Cracker Tomato & Basil
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met tomaat en basilicum.
TLANT
Granola Cracker Rosemary & Linseed
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met rozemarijn en lijnzaad. Heerlijk met een plakje belegen of oude kaas!
Ma Vie Sans Gluten
Cornflakes
Deze cornflakes - met een dun omhullingslaagje van ruwe rietsuiker - kun je nuttigen met koude of lauwwarme melk, of een plantaardige drank op basis van soja of rijst. Je kunt er ook amandelen, walnoten, chocoladestukjes of stukjes fruit aan toe voegen. Om deze cornflakes lekker krokant te houden, dien je ze snel te verbruiken nadat je ze met melk hebt overgoten.
Ma Vie Sans Gluten
Haver & Boekweitvlokken
Glutenvrije haver- en boekweitvlokken. Voorbereiding voor het maken van heerlijke pap, vergezeld van honing, vers fruit, amandelen, noten: Voor 1 persoon: giet 200 ml hete melk (dierlijk of plantaardig) of 150 ml kokend water over 40 g vlokken. Laat 5 minuten weken. No-cook-methode: laat een nacht in de vloeistof weken.