Broodvervangers
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Liberaire
Crackers Rozijnen
Glutenvrije crackers rozijnen.
Céréal
Crackers
Glutenvrije crackers. Heerlijk bij het ontbijt of gewoon als tussendoortje.
Leev
Linzenwafels Paprika
Glutenvrije linzenwafels met paprikasmaak.
Leev
Linzenwafels Rozemarijn
Glutenvrije linzenwafels met rozemarijnsmaak.
Leev
Linzenwafels Cacao
Glutenvrije biologische linzenwafels met cacao.
Leev
Linzenwafels Rozemarijn 3-pack
Glutenvrije rozemarijn linzenwafels in een handige 3-pack.
Leev
Maiswafels Melkchocolade 3-pack
Glutenvrije maiswafels met een laagje melkchocolade in een handige 3-pack.
Leev
Havermout
Glutenvrije havermout. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havermout. Kook 3 tot 5 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Leev
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havervlokken. Kook 8 tot 10 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.