Broodvervangers
Your Organic Nature
Erwtenwafels Ongezouten
Deze glutenvrije erwtenwafels zijn gemaakt van enkel Italiaanse gepofte erwten. Hoog in vezels, glutenvrij en eiwitrijk; een luchtig en verantwoord ontbijtje of tussendoortje. Zo eet je peulvruchten bij elke lekkere hap!
Finax
Fruit Muesli
Glutenvrije fruit muesli.
3Pauly
Mais Wafelbrood
Glutenvrije dunne wafeltjes op basis van mais. Lekker met hartig of zoet beleg, puur of bij salades en soepen.
Your Organic Nature
Gepofte Haver Ongezoet
Deze glutenvrije gepofte haver is klaar om zo gegeten te worden. Voeg bijvoorbeeld (plantaardige) melk of yoghurt toe.
Your Organic Nature
Gepofte Boekweit Ongezoet
Door boekweit te poffen ontstaat een krokante luchtige korrel. Deze glutenvrije gepofte korrels, zonder toegevoegde suikers zijn vooral lekker als ontbijt met wat melk, yoghurt of plantaardige drink. Maar ze geven ook een hele verrassende bite als garnering in salades of dessert. Boekweit is eigenlijk geen graan, maar afkomstig van een kruidachtige plant. De korrels zijn de vruchtjes van die plant...
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Groot
Glutenvrije biologische boekweit crackers.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Zonder Zout Groot
Glutenvrije boekweit crackers zonder zout.
Le Pain des Fleurs
Aardamandel Crackers
Glutenvrije aardamandel (chufa) crackers. Vervangt met of zonder beleg brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. De aardamandel is een ondergrondse vrucht van Cyperus esculentus of knolcyperus en heeft een smaak die doet denken aan die van hazelnoten. Zij is van nature glutenvrij en is populair vanwege haar hoge voedingswaarde.
Le Pain des Fleurs
Mais Crackers
Glutenvrije krokante crackers met mais. Vervangt brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. Te nuttigen met of zonder beleg.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.