Broodvervangers
Zonnatura
Rijst & Maiswafels Appel Kaneel
Zonnatura rijst- & maiswafels appel & kaneel zijn gemaakt van gepofte rijst en mais, met de lekkere smaak van appel & kaneel. Dit tussendoortje bevat slechts 32 kilocalorieën per wafel. Lekker voor elk moment van de dag.
Zonnatura
Rijstwafels Duo-pack
Glutenvrije rijstwafels. Meeneemverpakking met twee rijstwafels. Ideaal om als tussendoortje rijkelijk te beleggen met bijvoorbeeld cottage cheese of kipfilet.. Bevat slechts 25 calorieën per wafel.
Peijnenburg
Ontbijtkoek
Peijnenburg ontbijtkoek Glutenvrij ongesneden zorgt voor een klein geluksmoment in de ochtend. Peijnenburg Glutenvrij is ontbijtkoek met 100% smaak gemaakt van mais en lupinemeel.
Zonnatura
Maiswafels Naturel
Zonnatura maiswafels naturel zijn bereid uit gepofte biologische mais en een beetje zeezout. De maiswafels bevatten per stuk 26 kcal en zijn een bron van vezels. Dat maakt Zonnatura Maiswafels Naturel een verantwoord tussendoortje voor elk moment van de dag.
De Halm
Amaranthvlokken
Glutenvrije amaranthvlokken. Deze amaranthvlokken van De Halm zijn ideaal om pap of muesli van te maken, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken als basis van een salade. De voedzame amaranthvlokken bevatten veel plantaardige eiwitten en zijn rijk aan ijzer, calcium en magnesium. De amarantvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten.
De Halm
Rijstvlokken
Glutenvrije rijstvlokken. Deze rijstvlokken van De Halm worden gemaakt van rijst uit Frankrijk, Spanje en Italië. De rijstvlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te maken.
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.
Zonnatura
Teff Oergranenontbijt
Glutenvrij meergranenontbijt met teff. Teff is een glutenvrije grassoort die beroemd is om zijn kleine korrels. Er passen wel 150 teffkorrels in één tarwekorrel. De oorsprong van teff ligt waarschijnlijk in Ethiopië en het graan staat bekend om zijn karakteristieke eigenschappen. Teff heeft een beetje een nootachtige smaak en past prima in een glutenvrij ontbijt. Ook lekker in de ochtend met...