Broodvervangers
Bezgluten
Crackers Dun
Glutenvrije dunne crackers
Rosies
Havermuesli Biologisch
Glutenvrij ontbijtproduct.
Terrasana
Chiazaad 300 gram
Chiazaad is één van de bekendste superfoods. Chia betekent letterlijk 'kracht' in de oude Mayataal. Wij houden van deze zaden omdat je er talloos veel lekkere dingen mee kunt maken. Daarnaast is het zaad door de bindende werking een goede vegan vervanging voor ei. Het is rijk aan eiwit en geeft een knapperige finishing touch aan je glutenvrije ontbijt, smoothie of baksel. Houd er rekening mee...
Terrasana
Aronia bessen
Aronia is een echte superfood. Het zijn kleine, donkere, gedroogde besjes. Glutenvrije aroniabessen staan bekend om het hoge gehalte anti-oxidanten. Lekker in zelfgemaakte jam, door (vegan) yoghurt, smoothies of havermout.
Rosies
Quinoavlokken
Glutenvrij quinoavlokken.
Terrasana
Hazelnoten Geroosterd Wit 800 gram
Biologische hazelnoten zijn geblancheerd, van hun vlies ontdaan en vervolgens geroosterd. Hierdoor zijn ze extra knapperig en heel gemakkelijk te verwerken in glutenvrije zoete baksels en hartige gerechten. Geniet van de voordelen van één van de meest luxe noten die er zijn! Lekker door zelfgemaakte granola of als basis voor hazelnootmelk.
Terrasana
Gojibessen 225 gram
Gojibessen zijn heerlijke, zoete bessen die afkomstig zijn uit Azië. In China worden ze ook wel 'happy berries' genoemd: je wordt er blij van! De smaak ligt een beetje tussen cranberries en kersen en ze hebben een lekkere, stevige bite. Biologische en glutenvrije gojibessen zijn ongezoet, zijn een goed alternatief voor een zoete snack en zijn heerlijk door je ontbijt of smoothie. Je kunt er ook...
Terrasana
Acaipoeder (glas)
Glutenvrije acaipoeder. Açai (spreek uit: assa-ie) vindt zijn oorsprong in Brazilië. Het besje groeit aan de açaipalm. Na het plukken worden de besjes in de week gelegd en daarna met schil en al vermalen. De pulp die overblijft wordt gevriesdroogd, wat vervolgens tot poeder vermalen wordt. Brazilianen eten al eeuwenlang açaipap als ontbijt, liefst met cassavevlokken en rietsuiker. De smaak van...
Terrasana
Havermout
Met deze glutenvrije havermout maak je de heerlijkste havermoutpap, granola, koekjes of pannenkoeken. Havermout is rijk aan vezels en werkt (als je het vermaalt in de blender) erg goed als vervanger van bloem of tarwemeel. Deze glutenvrije haver wordt in Finland biologisch geproduceerd door een zeer duurzaam bedrijf, dat voldoet aan de strenge eisen m.b.t. glutencontaminatie. Ideaal voor mensen...
Rude Health
Boekweit Crackers
Glutenvrije crackers. Boekweit is een pseudo-graan, nauwer verwant aan rabarber dan tarwe. Het heeft een grove, donkere textuur die perfect werkt als een licht gepofte cracker. Perfect voor als je net terug bent van de sportschool of als tussendoortje.