Broodvervangers
Schar
Fette Croccanti
Glutenvrije luchtige crackers. Ideaal als broodvervanger of als tussendoortje. Laag in vet.
Consenza
Rijstwafels Met Lactosevrije Chocolade
Glutenvrije rijstwafels met lactosevrije chocolade.
Rude Health
Boekweit Crackers
Glutenvrije crackers. Boekweit is een pseudo-graan, nauwer verwant aan rabarber dan tarwe. Het heeft een grove, donkere textuur die perfect werkt als een licht gepofte cracker. Perfect voor als je net terug bent van de sportschool of als tussendoortje.
Rude Health
Kikkererwten & Linzen Crackers
Glutenvrije crackers. Deze crackers zijn lichter gemaakt door de linzen te mixen met kikkererwten en mais, dit maakt de cracker krokant en begeerlijk.
Ma Vie Sans Gluten
Cornflakes
Deze cornflakes - met een dun omhullingslaagje van ruwe rietsuiker - kun je nuttigen met koude of lauwwarme melk, of een plantaardige drank op basis van soja of rijst. Je kunt er ook amandelen, walnoten, chocoladestukjes of stukjes fruit aan toe voegen. Om deze cornflakes lekker krokant te houden, dien je ze snel te verbruiken nadat je ze met melk hebt overgoten.
Ma Vie Sans Gluten
Haver & Boekweitvlokken
Glutenvrije haver- en boekweitvlokken. Voorbereiding voor het maken van heerlijke pap, vergezeld van honing, vers fruit, amandelen, noten: Voor 1 persoon: giet 200 ml hete melk (dierlijk of plantaardig) of 150 ml kokend water over 40 g vlokken. Laat 5 minuten weken. No-cook-methode: laat een nacht in de vloeistof weken.
De Halm
Amaranthvlokken
Glutenvrije amaranthvlokken. Deze amaranthvlokken van De Halm zijn ideaal om pap of muesli van te maken, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken als basis van een salade. De voedzame amaranthvlokken bevatten veel plantaardige eiwitten en zijn rijk aan ijzer, calcium en magnesium. De amarantvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten.
Schar
Knackebrod
Glutenvrij knackebrod. Ongeveer 20 crackers per verpakking.
Schar
Fette Croccanti Dunkel
Glutenvrije luchtige crackers. Ideaal als broodvervanger of als tussendoortje.
De Halm
Rijstvlokken
Glutenvrije rijstvlokken. Deze rijstvlokken van De Halm worden gemaakt van rijst uit Frankrijk, Spanje en Italië. De rijstvlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te maken.