Broodvervangers
Rosies
Gierstvlokken
Glutenvrij gierstvlokken.
Rosies
Havermout Biologisch
Glutenvrij ontbijtproduct. Havermout van biologisch geteelde havervlokken. Zonder toegevoegde suikers.
Rosies
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken.
Bio Vegan
Rijstmoment Chocolade
Glutenvrije rijstpudding met donkere chocolade. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Appel Kaneel
Glutenvrije rijstpudding met appel kaneel smaak. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Rosies
Rijstvlokken
Glutenvrij rijstvlokken.
Rosies
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweitvlokken.
Rosies
Frosted Cornflakes Biologisch
Glutenvrije cornflakes.
Rosies
Teffvlokken
Glutenvrij teffvlokken.
Rosies
Havermuesli Biologisch
Glutenvrij ontbijtproduct.
Rosies
Choco Pops Biologisch
Glutenvrije choco pops.
Damhert
Fruit Muesli
Glutenvrije fruit muesli. Heerlijk met melk of yoghurt!
Damhert
Chocolade Muesli
Glutenvrije chocolade muesli.
Damhert
Krakki's Boekweit
Glutenvrije boekweitcrackers. 6 handige pakjes van 4 crackers.
Peijnenburg
Ontbijtkoek
Peijnenburg ontbijtkoek Glutenvrij ongesneden zorgt voor een klein geluksmoment in de ochtend. Peijnenburg Glutenvrij is ontbijtkoek met 100% smaak gemaakt van mais en lupinemeel.
Rosies
Quinoavlokken
Glutenvrij quinoavlokken.
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens