Broodvervangers
Peak's
Roasted Crunchy Haver
Glutenvrije roasted haver. Deze crunchy wordt langzaam geroosterd en is dus lekker krokant.
Peak's
Gepofte Boekweit Met Honing
Glutenvrije gepofte boekweit met honing. Te gebruiken als tussendoortje of als ontbijt.
Peak's
Granola Roasted Boekweit Noten & Zaden
Glutenvrije granola roasted boekweit met noten en zaden. Deze granola wordt langzaam geroosterd en is dus lekker krokant.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Groot
Glutenvrije biologische boekweit crackers.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Zonder Zout Groot
Glutenvrije boekweit crackers zonder zout.
Le Pain des Fleurs
Aardamandel Crackers
Glutenvrije aardamandel (chufa) crackers. Vervangt met of zonder beleg brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. De aardamandel is een ondergrondse vrucht van Cyperus esculentus of knolcyperus en heeft een smaak die doet denken aan die van hazelnoten. Zij is van nature glutenvrij en is populair vanwege haar hoge voedingswaarde.
Le Pain des Fleurs
Mais Crackers
Glutenvrije krokante crackers met mais. Vervangt brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. Te nuttigen met of zonder beleg.
Peak's
Cornflakes
Glutenvrije cornflakes. Dit is wat je noemt een ‘ijzersterk’ begin van de dag. Deze cornflakes zijn gemaakt van mais. Ze bevatten een hele reeks aan vitamine B-varianten, plus vezels en ijzer. Neem 50 gram cornflakes en voeg hier 200ml melk aan toe.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
Peak's
Ontbijtpap (Energy Flakes)
Glutenvrije ontbijtpap met boekweit en honing. Boekweit is geen graansoort, maar een struikvrucht die veel proteïne en vitamine bevat. Dit maakt boekweit geliefd bij (kracht) sporters. Boekweit is zeer geschikt voor mensen met een allergie of overgevoeligheid voor gluten en daardoor geschikt in een glutenvrij dieet. Het wordt tevens in verband gebracht met een verlaging van risicofactoren zoals...