Broodvervangers
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
TLANT
Granola Crumbling Coconut
Glutenvrij gebakken granen met noten en kokosnoot.
TLANT
Granola Whizzy Walnut
Glutenvrije gebakken granen en walnoot en vanille.
TLANT
Granola Sneaky Cinnamon
Glutenvrije gebakken granen met noten, vruchten en zaden.
TLANT
Granola Shocking Chocolate
Glutenvrije gebakken granen met noten en chocolade.
TLANT
Granola Cracker Hazelnut & Sunflower
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met zonnebloempitten en hazelnootstukjes. Zo rijk dat beleg zelfs niet hoeft.
TLANT
Granola Cracker Cinnamon & Almond
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met kaneel en amandel. Doet denken aan de smaak van ambachtelijke speculaas.
TLANT
Granola Cracker Tomato & Basil
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met tomaat en basilicum.
TLANT
Granola Cracker Rosemary & Linseed
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met rozemarijn en lijnzaad. Heerlijk met een plakje belegen of oude kaas!
Bio Vegan
Rijstmoment Appel Kaneel
Glutenvrije rijstpudding met appel kaneel smaak. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Chocolade
Glutenvrije rijstpudding met donkere chocolade. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens