Broodvervangers
Leev
Linzenwafels Rozemarijn 3-pack
Glutenvrije rozemarijn linzenwafels in een handige 3-pack.
Leev
Maiswafels Melkchocolade 3-pack
Glutenvrije maiswafels met een laagje melkchocolade in een handige 3-pack.
Leev
Havermout
Glutenvrije havermout. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havermout. Kook 3 tot 5 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Leev
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havervlokken. Kook 8 tot 10 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Terrasana
Gojibessen (glas)
Gojibessen zijn heerlijke, zoete bessen die afkomstig zijn uit Azië. In China worden ze ook wel 'happy berries' genoemd: je wordt er blij van! De smaak ligt een beetje tussen cranberries en kersen en ze hebben een lekkere, stevige bite. Biologische en glutenvrije gojibessen zijn ongezoet, zijn een goed alternatief voor een zoete snack en zijn heerlijk door je ontbijt of smoothie. Je kunt er ook...
Terrasana
Berberisbessen (glas)
Berberisbessen zijn kleine, ongezoete besjes die een fris accent geven aan een gerecht. Door de zure smaak worden ze ook wel zuurbes genoemd. Het vaderland van de berberisbes is het droge, hete zand van de Afrikaanse Sahara, het land van de Berbers. Vandaar de naam. Biologische en glutenvrije berberisbessen zijn lekker door de yoghurt of een smoothie, vooral in combinatie met een zoete tegenhanger...
Terrasana
Cacaonibs (glas)
Cacao wordt ook wel 'voedsel van de goden' genoemd. Deze biologische cacaonibs zijn raw, wat betekent dat ze alleen kort zijn gefermenteerd in de zon. Dit is noodzakelijk om cacao eetbaar te maken. Met cacaonibs kun je je eten een heerlijke bite geven of je bord flink versieren. Doe bijvoorbeeld eens een handje cacaonibs door je glutenvrije ontbijt, over je pannenkoek of verwerk het in (vegan)...
Leev
Linzenwafels Paprika 3-pack
Glutenvrije linzenwafels met paprika.
Leev
Linzenwafels Caramel 3-pack
Glutenvrije linzenwafels met caramel.
Terrasana
Hennepzaad (glas)
Van hennepzaad wordt beweerd dat Boeddha in zijn ascetische periode leefde op één hennepzaadje per dag. Heb je een boost nodig in de ochtend? Geef je glutenvrije ontbijt dan een romige, nootachtige smaak door deze kleine zaadjes toe te voegen aan je havermout, yoghurt of smoothie. Door de neutrale smaak en de licht knapperige structuur is hennepzaad een fijn ingrediënt om mee te bakken, door...