Broodvervangers
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.
Schar
Crackers
Glutenvrije crackers.
Schar
Crunchybread Vital
Vezelrijke glutenvrije crackers met 40% zaden. Deze knapperige crackers zijn ideaal voor ontbijt, lunch of tussendoor. Bevatten calcium en zijn ook FODMAP-arm!
Bauckhof
Havermuesli Bessen
Glutenvrije havermuesli met gedroogde bessen.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
Schar
Zwieback
Glutenvrije beschuitjes.
Schar
Cornflakes
Glutenvrije cornflakes.
Schar
Cereal Flakes
Glutenvrije ontbijtvlokken op basis van rijst en maïs, waaraan extra vezels zijn toegevoegd.