Broodvervangers
Leev
Linzenwafels Rozemarijn 3-pack
Glutenvrije rozemarijn linzenwafels in een handige 3-pack.
Peak's
Granola Roasted Peulvruchten & Zaden
Glutenvrije granola roasted peulvruchten en zaden. Deze granola wordt langzaam geroosterd en is dus lekker krokant.
Leev
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havervlokken. Kook 8 tot 10 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Leev
Linzenwafels Caramel 3-pack
Glutenvrije linzenwafels met caramel.
Peak's
Boekweitgrutten
Glutenvrije boekweitgrutten.
Bauckhof
Choco Balls
Glutenvrije knapperige balletjes met chocolade. Heerlijk voor in je yoghurt of kwark om de dag goed mee te beginnen!
Bauckhof
Krokante Muesli Chocolade
Glutenvrije muesli van chocolade. Lekker door de yoghurt. Een heerlijk ontbijt of tussendoortje.
Ma Vie Sans Gluten
Cornflakes
Deze cornflakes - met een dun omhullingslaagje van ruwe rietsuiker - kun je nuttigen met koude of lauwwarme melk, of een plantaardige drank op basis van soja of rijst. Je kunt er ook amandelen, walnoten, chocoladestukjes of stukjes fruit aan toe voegen. Om deze cornflakes lekker krokant te houden, dien je ze snel te verbruiken nadat je ze met melk hebt overgoten.
Ma Vie Sans Gluten
Haver & Boekweitvlokken
Glutenvrije haver- en boekweitvlokken. Voorbereiding voor het maken van heerlijke pap, vergezeld van honing, vers fruit, amandelen, noten: Voor 1 persoon: giet 200 ml hete melk (dierlijk of plantaardig) of 150 ml kokend water over 40 g vlokken. Laat 5 minuten weken. No-cook-methode: laat een nacht in de vloeistof weken.
Bauckhof
Havermuesli Chocolade
Glutenvrije havermuesli met pure chocolade. Lekker door de yoghurt. Een heerlijk ontbijt of tussendoortje.