Broodvervangers
Terrasana
Chiazaad 300 gram
Chiazaad is één van de bekendste superfoods. Chia betekent letterlijk 'kracht' in de oude Mayataal. Wij houden van deze zaden omdat je er talloos veel lekkere dingen mee kunt maken. Daarnaast is het zaad door de bindende werking een goede vegan vervanging voor ei. Het is rijk aan eiwit en geeft een knapperige finishing touch aan je glutenvrije ontbijt, smoothie of baksel. Houd er rekening mee...
Terrasana
Aronia bessen
Aronia is een echte superfood. Het zijn kleine, donkere, gedroogde besjes. Glutenvrije aroniabessen staan bekend om het hoge gehalte anti-oxidanten. Lekker in zelfgemaakte jam, door (vegan) yoghurt, smoothies of havermout.
Whole Earth
Drizzler Pindakaas Golden Roasted
Glutenvrije pindakaas van 100% pinda's. Deze pindakaas is extra smeuïg en zit in een handige knijpfles. Daarom is dit ideaal om te gebruiken over je heerlijke glutenvrije ontbijtje of als topping op een pannenkoek.
Terrasana
Hazelnoten Geroosterd Wit 800 gram
Biologische hazelnoten zijn geblancheerd, van hun vlies ontdaan en vervolgens geroosterd. Hierdoor zijn ze extra knapperig en heel gemakkelijk te verwerken in glutenvrije zoete baksels en hartige gerechten. Geniet van de voordelen van één van de meest luxe noten die er zijn! Lekker door zelfgemaakte granola of als basis voor hazelnootmelk.
Terrasana
Gojibessen 225 gram
Gojibessen zijn heerlijke, zoete bessen die afkomstig zijn uit Azië. In China worden ze ook wel 'happy berries' genoemd: je wordt er blij van! De smaak ligt een beetje tussen cranberries en kersen en ze hebben een lekkere, stevige bite. Biologische en glutenvrije gojibessen zijn ongezoet, zijn een goed alternatief voor een zoete snack en zijn heerlijk door je ontbijt of smoothie. Je kunt er ook...
Terrasana
Acaipoeder (glas)
Glutenvrije acaipoeder. Açai (spreek uit: assa-ie) vindt zijn oorsprong in Brazilië. Het besje groeit aan de açaipalm. Na het plukken worden de besjes in de week gelegd en daarna met schil en al vermalen. De pulp die overblijft wordt gevriesdroogd, wat vervolgens tot poeder vermalen wordt. Brazilianen eten al eeuwenlang açaipap als ontbijt, liefst met cassavevlokken en rietsuiker. De smaak van...
Terrasana
Havermout
Met deze glutenvrije havermout maak je de heerlijkste havermoutpap, granola, koekjes of pannenkoeken. Havermout is rijk aan vezels en werkt (als je het vermaalt in de blender) erg goed als vervanger van bloem of tarwemeel. Deze glutenvrije haver wordt in Finland biologisch geproduceerd door een zeer duurzaam bedrijf, dat voldoet aan de strenge eisen m.b.t. glutencontaminatie. Ideaal voor mensen...
Your Organic Nature
Gepofte Haver Ongezoet
Deze glutenvrije gepofte haver is klaar om zo gegeten te worden. Voeg bijvoorbeeld (plantaardige) melk of yoghurt toe.
Your Organic Nature
Gepofte Boekweit Ongezoet
Door boekweit te poffen ontstaat een krokante luchtige korrel. Deze glutenvrije gepofte korrels, zonder toegevoegde suikers zijn vooral lekker als ontbijt met wat melk, yoghurt of plantaardige drink. Maar ze geven ook een hele verrassende bite als garnering in salades of dessert. Boekweit is eigenlijk geen graan, maar afkomstig van een kruidachtige plant. De korrels zijn de vruchtjes van die plant...
Terrasana
Hennepzaad (glas)
Van hennepzaad wordt beweerd dat Boeddha in zijn ascetische periode leefde op één hennepzaadje per dag. Heb je een boost nodig in de ochtend? Geef je glutenvrije ontbijt dan een romige, nootachtige smaak door deze kleine zaadjes toe te voegen aan je havermout, yoghurt of smoothie. Door de neutrale smaak en de licht knapperige structuur is hennepzaad een fijn ingrediënt om mee te bakken, door...