Broodvervangers
Leev
Kikkererwtenwafels Rijst
Glutenvrije kikkererwtenwafels met rijst.
Leev
Linzenwafels Zeezout
Glutenvrije proteïnewafels van linzen met zeezout. Heerlijk om zo te eten of te beleggen met bijvoorbeeld een groentespread.
Bauckhof
Havermuesli Bessen
Glutenvrije havermuesli met gedroogde bessen.
Leev
Linzenwafels Rozemarijn
Glutenvrije linzenwafels met rozemarijnsmaak.
Leev
Linzenwafels Cacao
Glutenvrije biologische linzenwafels met cacao.
Leev
Linzenwafels Rozemarijn 3-pack
Glutenvrije rozemarijn linzenwafels in een handige 3-pack.
Leev
Havermout
Glutenvrije havermout. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havermout. Kook 3 tot 5 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Leev
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havervlokken. Kook 8 tot 10 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Bauckhof
Haverpops Honing
De glutenvrije haverpops zijn de ideale broodvervanger. Lekker om te combineren met een bakje kwark of yoghurt. Voor een handje haverpops is het aan te raden om ongeveer 250 gram kwark of yoghurt toe te voegen.
Leev
Linzenwafels Caramel 3-pack
Glutenvrije linzenwafels met caramel.