Broodvervangers
Semper
Biologische Havervlokken
Glutenvrije havermoutvlokken. Om bijvoorbeeld havermoutpap mee te maken. Lekker met jam, honing, appelmoes, kaneel en melk.
Bonvita
Rijstwafels Dark
Glutenvrije rijstwafels met pure chocolade. Een lekkere snack voor ieder dag. De rijstwafels zijn knapperig vers, met een royale laag pure chocolade. Cacaobestanddelen tenminste 56%.
Bonvita
Rijstwafels Classic
Glutenvrije rijstwafels met melkchocolade. Een lekkere snack voor ieder dag. De rijstwafels zijn knapperig vers, met een royale laag melkchocolade. Cacaobestanddelen tenminste 48%.
Semper
Sesam & Chia Crackers
Glutenvrije crackers met sesam en chia. Geen suiker toegevoegd.
Semper
Boekweit & Zonnebloempitten Crackers
Glutenvrije krokant, stevig knäckebröd met boekweit, zonnebloempitten en haver. Perfect als je zin hebt in een gezonde lunch of tussendoortje.
Semper
Havervlokken
Glutenvrije havermout vlokken. Om bijvoorbeeld havermoutpap van te maken. Lekker met jam, honing, appelmoes, kaneel en melk.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.