Broodvervangers
Zonnatura
Rijstwafels Chocolade Puur
Zonnatura rijstwafels pure chocolade zijn bereid met gepofte biologische zilvervliesrijst en een laagje heerlijke Belgische pure chocolade. Ze bevatten 80 kcal per stuk. Lekker genieten van dit lichte tussendoortje kan op elk moment van de dag.
Zonnatura
Rijstwafels
Zonnatura Rijstwafels zijn bereid uit gepofte biologische zilvervliesrijst en een beetje zeezout. De rijstwafels bevatten per stuk 30 kcal en zijn een bron van vezels. Dat maakt Zonnatura Rijstwafels Naturel een verantwoord tussendoortje voor elk moment van de dag.
Zonnatura
Boekweitwafels Quinoa & Lijnzaad
Zonnatura boekweitwafels zijn bereid uit boekweit, quinoa, mais, zilvervliesrijst en lijnzaad. Een lekkere combinatie qua smaak, textuur en ingrediënten. Perfect voor een lichte lunch.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
Zonnatura
Havermout Meerzaden
Glutenvrije havermout meerzaden. Een verantwoord ontbijt van glutenvrije volkoren havermout met quinoa, lijn- en chiazaad. Rijk aan vezels, 100% biologisch en zonder onnodige toevoegingen. Zo krijg je op een natuurlijke en eenvoudige manier voldoende bouwstoffen binnen. Niet alleen erg lekker, maar ook voedzaam.
Zonnatura
Kikkererwtenwafels
Zonnatura kikkererwtenwafels zijn smaakvolle knapperige wafels, gemaakt van gepofte kikkererwten en linzen. De wafels zijn een bron van proteïne, laag in calorieën en rijk aan vezels, perfect voor bij een lichte lunch of als tussendoortje. Proef het zelf!
De Halm
Rijstvlokken
Glutenvrije rijstvlokken. Deze rijstvlokken van De Halm worden gemaakt van rijst uit Frankrijk, Spanje en Italië. De rijstvlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te maken.
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.