Broodvervangers
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.
Schar
Choco Muesli
Glutenvrije chocolade muesli.
Schar
Crackers
Glutenvrije crackers.
Consenza
Crackers Dun
Glutenvrije dunne crackers.
Consenza
Knackebrod Meergranen
Glutenvrije meergranen knackebrod met 80% granen.
Schar
Crunchybread Vital
Vezelrijke glutenvrije crackers met 40% zaden. Deze knapperige crackers zijn ideaal voor ontbijt, lunch of tussendoor. Bevatten calcium en zijn ook FODMAP-arm!
Bauckhof
Havermuesli Bessen
Glutenvrije havermuesli met gedroogde bessen.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
Leev
Linzenwafels Paprika
Glutenvrije linzenwafels met paprikasmaak.