Broodvervangers
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.
Bauckhof
Havermuesli Bessen
Glutenvrije havermuesli met gedroogde bessen.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
Bauckhof
Haverpops Honing
De glutenvrije haverpops zijn de ideale broodvervanger. Lekker om te combineren met een bakje kwark of yoghurt. Voor een handje haverpops is het aan te raden om ongeveer 250 gram kwark of yoghurt toe te voegen.
Bauckhof
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken.
Your Organic Nature
Linzenwafels
Glutenvrije ongezouten wafels van linzen. Een verantwoord en smaakvol tussendoortje voor elk moment van de dag.
Your Organic Nature
Erwtenwafels Ongezouten
Deze glutenvrije erwtenwafels zijn gemaakt van enkel Italiaanse gepofte erwten. Hoog in vezels, glutenvrij en eiwitrijk; een luchtig en verantwoord ontbijtje of tussendoortje. Zo eet je peulvruchten bij elke lekkere hap!
Bauckhof
Crunchy Haver Choco
Glutenvrije krokante haver met chocolade. Deze granola kun je met melk, kwark of yoghurt eten bij je ontbijt.