Broodvervangers
Consenza
Luchtige Maiscrackers
Glutenvrije luchtige maiscrackers.
Consenza
Crackers Dun
Glutenvrije dunne crackers.
Consenza
Knackebrod Meergranen
Glutenvrije meergranen knackebrod met 80% granen.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Deze quinoavlokken van De Halm worden voornamelijk gemaakt van quinoa uit Canada en Zuid-Amerika. De quinoavlokken hebben een fijne structuur en zijn glutenvrij. De kooktijd is ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten. Lekker om een voedzame pap van te koken!
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken. Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.
Consenza
Rijstwafels Met Lactosevrije Chocolade
Glutenvrije rijstwafels met lactosevrije chocolade.
Ma Vie Sans Gluten
Cornflakes
Deze cornflakes - met een dun omhullingslaagje van ruwe rietsuiker - kun je nuttigen met koude of lauwwarme melk, of een plantaardige drank op basis van soja of rijst. Je kunt er ook amandelen, walnoten, chocoladestukjes of stukjes fruit aan toe voegen. Om deze cornflakes lekker krokant te houden, dien je ze snel te verbruiken nadat je ze met melk hebt overgoten.
Ma Vie Sans Gluten
Haver & Boekweitvlokken
Glutenvrije haver- en boekweitvlokken. Voorbereiding voor het maken van heerlijke pap, vergezeld van honing, vers fruit, amandelen, noten: Voor 1 persoon: giet 200 ml hete melk (dierlijk of plantaardig) of 150 ml kokend water over 40 g vlokken. Laat 5 minuten weken. No-cook-methode: laat een nacht in de vloeistof weken.