Broodvervangers
Semper
Knackebrod (Grovknäcke)
Glutenvrij vezelrijk knackebrod.
Semper
Haverknackebrod
Glutenvrij knackbrod.
Semper
Superknackbrod Chia
Glutenvrij en vezelrijk knackebrod met chiazaden.
Schar
Petit Crisp Skorpor
Glutenvrije kleine geroosterde beschuitbroodjes om zelf te beleggen. Heerlijk als tussendoortje of bij de lunch.
Semper
Knackebrod Vezelrijk
Glutenvrije vezelrijke knäckebröd. Geniet van een heerlijke smaak en textuur en krijg tegelijkertijd een boost aan vezels. Dit vezelrijke knäckebröd is een perfecte start van de dag en als tussendoortje. Dit knäckebröd haalt zijn hoge vezelgehalte uit appel, haver en rode biet, en is mild op smaak gebracht met heerlijke kruiden zoals venkel en komijn.
Semper
Biologische Havervlokken
Glutenvrije havermoutvlokken. Om bijvoorbeeld havermoutpap mee te maken. Lekker met jam, honing, appelmoes, kaneel en melk.
Terrasana
Kokosrasp
Kokosrasp is het gedroogde, geraspte vruchtvlees van kokosnoten. Het bestaat voor 100% uit biologische kokos. Toevoegingen zijn niet nodig, puur is kokos immers het allerlekkerst. Je kunt kokosrasp gebruiken als topping, maar ook goed verwerken in glutenvrije desserts, gebak en smoothies. Ook een prima basis voor kokosmakronen of kokosijs. Met deze grote voordeelzak kokosrasp kun je extra lang...
Semper
Knackebrod Rozemarijn & Zout
Glutenvrij knäckebröd met rozemarijn en zout.
Terrasana
Chiazaad 300 gram
Chiazaad is één van de bekendste superfoods. Chia betekent letterlijk 'kracht' in de oude Mayataal. Wij houden van deze zaden omdat je er talloos veel lekkere dingen mee kunt maken. Daarnaast is het zaad door de bindende werking een goede vegan vervanging voor ei. Het is rijk aan eiwit en geeft een knapperige finishing touch aan je glutenvrije ontbijt, smoothie of baksel. Houd er rekening mee...
Terrasana
Lijnzaad Gebroken 200 gram
Biologisch en glutenvrij lijnzaad is een multifunctionele superfood. Het is zowel eiwitrijk als vezelrijk. Je kunt er mee bakken, binden en garneren. Weleens gehoord van een 'flax egg'? Dat betekent dat je lijnzaad gebruikt als vervanger van ei. Maal het zaad, meng met een paar eetlepels water en bind je baksels the vegan way. Je lichaam heeft moeite om hele lijnzaadjes op te nemen, daarom hebben...