Broodvervangers
Le Pain des Fleurs
Haver Crackers
Glutenvrije krokante crackers met haver. Bron van vezels en magnesium. Vervangt brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. Te nuttigen met of zonder beleg.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Deze glutenvrije vlokken zijn erg veelzijdig! Je kunt ze koud eten in de (plantaardige) melk of yoghurt, of verwerk eens in een shake. Ook warm heerlijk: in een pap als ontbijt of om mee te bakken. Teffvlokken ziitten boordevol vezels.
Terrasana
Hazelnoten Geroosterd Wit 800 gram
Biologische hazelnoten zijn geblancheerd, van hun vlies ontdaan en vervolgens geroosterd. Hierdoor zijn ze extra knapperig en heel gemakkelijk te verwerken in glutenvrije zoete baksels en hartige gerechten. Geniet van de voordelen van één van de meest luxe noten die er zijn! Lekker door zelfgemaakte granola of als basis voor hazelnootmelk.
Terrasana
Acaipoeder (glas)
Glutenvrije acaipoeder. Açai (spreek uit: assa-ie) vindt zijn oorsprong in Brazilië. Het besje groeit aan de açaipalm. Na het plukken worden de besjes in de week gelegd en daarna met schil en al vermalen. De pulp die overblijft wordt gevriesdroogd, wat vervolgens tot poeder vermalen wordt. Brazilianen eten al eeuwenlang açaipap als ontbijt, liefst met cassavevlokken en rietsuiker. De smaak van...
Le Pain des Fleurs
Kastanje Crackers
Glutenvrije krokante kastanje crackers.
Le Pain des Fleurs
Groene Linzen Crackers
Glutenvrije crackers met groene linzen. Bron van eiwitten. Te gebruiken als toast om te besmeren of naturel bij de maaltijd.
Le Pain des Fleurs
Zwarte Rijst Crackers
Glutenvrije crackers met zwarte rijst. Vervangt brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. Te nuttigen met of zonder beleg.
Le Pain des Fleurs
Kikkererwten Crackers
Glutenvrije crackers met kikkererwten. Te gebruiken als toast om te besmeren of naturel bij de maaltijd.
Terrasana
Havermout
Met deze glutenvrije havermout maak je de heerlijkste havermoutpap, granola, koekjes of pannenkoeken. Havermout is rijk aan vezels en werkt (als je het vermaalt in de blender) erg goed als vervanger van bloem of tarwemeel. Deze glutenvrije haver wordt in Finland biologisch geproduceerd door een zeer duurzaam bedrijf, dat voldoet aan de strenge eisen m.b.t. glutencontaminatie. Ideaal voor mensen...
Le Pain des Fleurs
Hazelnoot Crackers
Glutenvrije hazelnoot crackers.